La Jungla
Foto: | Xarxes
Famosos

El caríssim restaurant de la zona alta de Barcelona on Piqué i Clara Chía s'han fet la seva primera foto

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Xarxes

Des de dimecres 25 de gener a la nit no es parla de cap altra cosa que de la foto bomba que Gerard Piqué ha penjat en el seu Instagram amb Clara Chía.

Què sabem? Per a sorpresa de tothom, Gerard Piqué ha publicat a les seves xarxes socials la seva primera imatge amb Clara Chía, la seva jove nòvia de només 24 anys. Una imatge que ha causat una autèntica revolució, especialment entre els fans de Shakira que no han dubtat a criticar la publicació del que va ser jugador del Barcelona. Una imatge que acumula més de tres milions de 'm'agrada' i més de 553.000 missatges, on per primera vegada es veu a la perfecció la cara de Clara Chía.

On s'ha fet? La parella d'enamorats s'ha fotografiat en un caríssim restaurant de la zona alta de Barcelona, on ells es solen moure. Un restaurant ubicat en el Passeig de la Bonanova, a tocar de la Clínica Teknon de Barcelona, on el pare de Shakira ha estat igressat delicat de salut durant molts dies. El restaurant es diu La Terrassa de Bonanova i concretament està ubicat a la quarta planta del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Un establiment que es caracteritza pels seus altíssims preus, no aptes per a totes les butxaques, i per les seves increïbles vistes al Tibidabo. La foto de Piqué i Clara Chía en el restaurant és la següent:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

En profunditat: El restaurant on Piqué i Clara Chía s'han fet la seva primera fotografia plegats es troba ubicat molt a prop del restaurant on Piqué anava sovint amb la colombiana Shakira. I és que l'exparella, en més d'una ocasió, va ser vista en el restaurant Crep Nova, també ubicat en el Passeig de la Bonanova. Un restaurant que destaca per la seva àmplia oferta de pastes i pizzes a un preu molt més assequible que La Terrassa de Bonanova.

Per acabar: La fotografia que Gerard Piqué ha compartit amb Clara Chía a les xarxes socials ha generat un gran enrenou. Moltes han estat les persones que han aplaudit l'actitud de la parella, apostant per deixar-se veure igual d'enamorats que el seu primer dia. Però també han estat moltes les persones que han criticat l'actitud de Piqué, ja que consideren que ha estat un gest ple de ràbia i odi per fer mal a Shakira. Així ho defensa, per exemple, la presentadora catalana Núria Marín, de Mediaset, que ha carregat contra el que va ser jugador del Barça a través del seu compte d'Instagram. Ara que Piqué ha publicat la seva primera foto amb Clara Chía, s'animarà a publicar-ne més?

Categoria: La Jungla