La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Pedroche posa els pèls de punta amb el seu duríssim missatge: "Em fa por..."

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora de televisió i presentadora, Cristina Pedroche, posa els pèls de punta amb el missatge que publica a través de les seves xarxes socials.

Què sabem? Recentment, s'ha sabut que Cristina Pedroche és l'aposta d'Antena 3 per presentar la nova etapa del concurs Password, que pròximament torna a la televisió. Un programa que havia de presentar Luján Argüelles però per motius de feina, ja que està preparant un format per a Televisió Espanyola, no podrà compaginar-ho. És per això que els directius d'Antena 3 han decidit, a última hora, que Pedroche sigui l'encarregada de posar-se al davant del programa. Tot i que va fer la prova com a presentadora i inicialment va quedar descartada.

Què ha dit? Un nou repte, de ser presentadora d'un concurs a Antena 3, que fa molta il·lusió a Cristina Pedroche. No opinen el mateix els seus detractors. I és que en les últimes hores la televisiva no ha parat de rebre moltíssims missatges dolents, carregats d'odi, criticant-la i desitjant-li que li vagi molt malament. Uns missatges que han afectat molt a Pedroche, per aquest motiu, a través del seu compte d'Instagram, ha publicat un sincer text on afirma el següent:

  • "Avui he estat llegint les tonteries que es diuen a Twitter sobre el nou programa que presentaré i em fan mal".
  • "Em fa mal que es critiqui una cosa sense veure-la i sense donar-me una oportunitat. Sembla que ningú se n'alegri".
  • "A aquest tipus de crítiques estic molt acostumada, però no sé si estic preparada per enfrontar-me a les crítiques que experimentarà el meu cos per l'embaràs".
  • "Si veig que les crítiques em comencen a afectar, a les meves xarxes socials penjaré només coses sobre el meu treball".
  • "Sé que sou molts els que em doneu suport, però en aquest moment haig de protegir-me i protegir al meu bebè".
  • "Tant de bo les xarxes fossin un lloc segur on poder mostrar-vos el meu canvi amb tota la il·lusió que tinc, però em fa por".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CristiPedroche🦋 (@cristipedroche)

En profunditat: Unes crítiques per la seva nova feina com a presentadora que se sumen al procés d'embaràs que Pedroche està vivint. Una notícia que es va fer pública a finals de desembre del 2022 per a sorpresa de tothom. Un procés d'embaràs pel qual Pedroche està més sensible del normal i les crítiques l'afecten molt més, tal com ella mateixa afirma en el text.

Per acabar: Moltíssimes han estat les persones que s'han posicionat al costat de Pedroche, dedicant-li missatges d'ànim. La seva amiga Anna Simón, per exemple, ha estat una de les moltes que li ha fet arribar un bonic missatge. També ho han fet altres persones com la cantant Chanel, la col·laboradora de televisió Tamara Gorro o la periodista i presentadora Carme Chaparro.

Categoria: La Jungla