La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Col·laboradora de 'Sálvame' es queda fregida en ple directe i l'enxampen

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Una periodista del programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, s'ha quedat dormida en ple directe i un dels seus companys l'ha gravat en un vídeo.

Què sabem? Una col·laboradora del programa Sálvame ha viscut un moment surrealista davant les càmeres de Telecinco. Tot ha passat durant la tarda del dijous 26 de gener quan la periodista, visiblement molt cansada, ha aprofitat una estona del programa per fer una becaina en directe. Un moment que un company seu de Sálvame no ha dubtat a gravar amb el seu telèfon mòbil. Vídeo que s'ha fet viral a les xarxes.

De qui es tracta? La periodista que s'ha quedat dormida en ple directe del programa Sálvame és Pilar Vidal, gran amiga de Tamara Falcó i cap de la secció de premsa rosa del diari ABC. La periodista, en un moment determinat, aprofitant que el programa estava tractant un tema que a ella no li interessava gens, va aprofitar per fer una becaina i posar-se a dormir a la seva cadira de col·laboradora, per a sorpresa de tothom.

 A més a més: Un moment del qual el programa es va fer ressò. "Ha estat el malvat de Miguel Frigenti", deia Pilar Vidal fent referència al company seu que la va gravar mentre dormia. "Sou uns malvats", afegia. "A mi els temes dels animals no m'agraden", va rematar per justificar haver-se quedat dormida. Jorge Javier Vázquez contestava dient: "Pots anar a treballar a tots els programes de totes les cadenes que vulguis, però després quan vinguis aquí no et quedis fregida". I és que Vidal és autonoma i com a tal participa en tots els programes que li truquen per parlar de les notícies més rellevants de la premsa del cor. El vídeo de Pilar Vidal dormint en ple directe que s'ha fet viral a les xarxes és aquest:

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada, i segurament tampoc serà l'última, que un col·laborador del programa Sálvame es queda adormit en ple directe. En moltes ocasions, les càmeres han enxampat a Kiko Matamoros dormint durant el programa quan els temes que es tracten no l'interessen. Belén Esteban també ha estat enxampada en més d'una ocasió dormint, o jugant amb el seu mòbil, en lloc d'estar pendent dels temes que es parlen en el programa.

Categoria: La Jungla