La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Makoke s'opera el nas i ara té una cara força diferent de com la recordes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora del programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco presentat per Emma García, ha passat per quiròfan per fer-se un enèsim retoc a la cara.

Què sabem? Makoke és una dona molt acomplexada i per això s'opera. No ho diem nosaltres, sinó que ho diu ella mateixa. La que va ser parella de Kiko Matamoros s'ha fet de tot i seguirà retocant-se. L'última intervenció ha estat en el nas. I és que com ella mateixa afirma, sempre havia tingut complex de tenir el nas molt gran i gros. Ara, la de Telecinco, no el té com el tenia abans perquè se l'ha fet més estret. Un retoc amb el qual Makoke li ha canviat la cara i assegura estar encantada de la vida.

Què s'ha fet? Ha estat a través del seu compte d'Instagram, on suma poc més de 370.000 seguidors, on ha publicat un vídeo presumint de l'operació estètica que s'ha fet. La del grup Mediaset ha visitat un centre de Madrid i s'ha fet una rinomodelació sense cirurgia a partir d'àcid hialurònic. Tal com explica la doctora que ha retocat el nas de Makoke, és una intervenció que serveix per donar suport a la punta del nas per evitar que baixi. El resultat, segons la doctora, és un nas molt més estret i amb un perfil estilitzat.

La reacció: Tal com es pot veure en el vídeo, Makoke està encantada de la vida. Ella mateixa assegura estar "molt contenta de com m'ha quedat perquè sempre he tingut complex de nas gros, de nas de pallasso". El vídeo i la transformació que ha patit la de Telecinco, a continuació:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makoke (@makoke_)

Per acabar: El retoc que Makoke s'ha fet al nas arriba poc després de passar per la perruqueria i treure's les extensions per primera vegada en molt temps. Un canvi d'imatge del que també ha presumit en el seu compte d'Instagram, per a sorpresa dels seus seguidors. I és que després de molts anys lluint una llarga melena, ara s'ha quedat amb molt menys volum de cabell i força més curt. Un canvi, però, que no acaba d'agradar a Makoke. I és que només sortir de la perruqueria va dir, en un vídeo que va penjar a Instagram, que es veu molt rara i que segurament torni a posar-se extensions.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco