La Jungla
Foto: | Telecinco
Famosos

Chelo García-Cortés malparla de Pedroche, embarassada del seu primer fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco, Sálvame, parla malament de Cristina Pedroche, col·laboradora i presentadora del grup Atresmedia.

Què sabem? Chelo García-Cortés es mostra més dura que mai amb Cristina Pedroche. La de Sálvame no es mossega la llengua i ataca a Pedroche, que treballa a la cadena rival i actualment està travessant un delicat moment personal a causa de totes les crítiques que està rebent a través de les xarxes. Les crítiques que rep Pedroche, com ha explicat ella mateixa a Instagram, són arrel que s'hagi sabut que serà la nova presentadora del concurs Password, que torna a Antena 3 després de molt temps.

Què ha dit? En una entrevista que ha concedit a Telecinco, Chelo García-Cortés ha carregat contra Cristina Pedroche. La periodista del cor ha dit que no li agrada gens el fenomen Pedroche, que des de fa anys s'ha creat quan arriba Cap d'Any. I és que els vestits de la d'Antena 3 sempre generen moltíssima expectació. Uns vestits que a Cortés no li agraden gens. Textualment, ha dit: "Estic farta dels seus vestits. El d'aquest any, de tots els que ha portat, és el que menys m'ha agradat".

A més a més: Parlant de Cristina Pedroche, Chelo García- Cortés també ha fet referència a Risto Mejide. I és que el presentador català del grup Mediaset va estar en el centre de totes les crítiques pel que va dir durant les últimes campanades de Telecinco. Risto va atacar a Ana Obregón per voler fer audiència a Televisió Espanyola amb la mort del seu fill. També va dir que Cristina Pedroche volia fer el mateix a Antena 3 amb el seu primer embaràs. Unes paraules de les quals Chelo ha dit: "Risto és lliure de dir el que vulgui, jo no soc ningú per cridar-li l'atenció ni dir-li res".

Per acabar: Chelo García-Cortés ha confessat que aquest any ha fet les campanades amb Antena 3, tot i cobrar de Telecinco, perquè va anar a casa d'un amic seu, que s'ha mort fa pocs dies, que era molt fan dels vestits de Cristina Pedroche. De tota manera, Cortés ha assegurat que quan va veure vestida a Cristina Pedroche va canviar de canal, i va posar Telecinco, perquè li va semblar que anava molt lletja.