La Jungla
Aitana Ocaña, de viatge a Los Angeles
Foto: Aitana Ocaña, de viatge a Los Angeles | Instagram
Famosos

Aitana i Sebastián Yatra, més pistes del seu idil·li: les fotos que han provocat el furor dels fans

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana Ocaña, de viatge a Los Angeles
Foto: Aitana Ocaña, de viatge a Los Angeles | Instagram

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra continuen de viatge de parella a Los Angeles. Malgrat que encara no han confirmat públicament la seva relació, és un secret sabut per tothom. Ho demostren un munt de fotos junts amb actitud afectuosa, i les imatges reiterades de l'un sortint de casa de l'altre. Ara, una nova publicació aclareix encara més qualsevol ombra de dubte.

Què sabem? A Instagram, Aitana ha compartit aquest dilluns noves fotografies de la seva aventura a Califòrnia. Aquesta vegada, al districte angelí de Venice. I un detall que no ha passat desapercebut a molts dels seus seguidors: la jaqueta negra de cuir que porta per no agafar fred. El motiu, que és una de les peces de roba més inconfusibles de Sebastián Yatra. Era ell qui feia les fotos?

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de AITANA (@aitanax)

En detall: Només cal fer un cop d'ull a les xarxes socials de Sebastián Yatra per comprovar que la jaqueta que llueix Aitana és realment seva. El cantant colombià la porta en infinitat d'ocasions, l'ha fet servir en alguns programes de televisió i també la duia posada alguna vegada quan ha pujat a un escenari.

D'on venim? Ja fa més d'una setmana que Aitana va arribar a Los Angeles amb Sebastián Yatra (se sap que ha estat a casa d'ell per unes fotos a Instagram), i en tots aquests dies se'ls ha vist junts passejant per la ciutat i visitant parcs d'atraccions. Unes imatges que han estat portada de diverses revistes del cor, i que confirmen d'una vegada la seva relació de parella després de la ruptura de la cantant amb Miguel Bernardeau al desembre.

Per acabar: Més enllà de la seva relació sentimental, la parella de cantants ja prepara el primer projecte professional en comú des que se sap que estan junts. Es tracta del concert del proper 16 de juny al festival OMG! La Liga Music Experience 2023, que es farà a l'estadi Cívitas Metropolitano de Madrid i que va a càrrec de la màxima competició del futbol espanyol. Aitana y Yatra seran cap de cartell de l'espectacle. També hi haurà el duet australià de música electrònica NERVO i dos artistes més dels quals encara no ha transcendit el nom.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música