La Jungla
Carlos Herrera, en una imatge d'arxiu
Foto: Carlos Herrera, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Carlos Herrera es casa en secret a Nova York: primera foto pública dels nuvis

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Herrera, en una imatge d'arxiu
Foto: Carlos Herrera, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Carlos Herrera i Pepa Gea s'han casat en secret, després de tres anys de relació. Una cerimònia íntima que es va fer al desembre a Nova York. Aquest cap de setmana ho han avançat diversos mitjans, i el periodista de la COPE ho ha confirmat en les últimes hores.

Què sabem? A través d'una publicació al seu compte d'Instagram, el presentador d'Herrera en COPE ha mostrat la primera imatge del dia del casament. Ell, amb americana i corbata de ratlles. I ella, amb un vestit blanc i un tocat amb reixa. "Comparteixo gustosament aquesta instantània. 5 de desembre. Nova York. Gràcies per l'afecte i l'interès", ha escrit el locutor.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de C. Herrera Placeres De España (@carlosherrera2017)

Reaccions: L'anunci d'Herrera a Instagram ha generat multitud de comentaris d'altres personalitats dels mitjans de comunicació i molts anònims. Han enviat els seus bons desitjos a la parella Ana Rosa Quintana, Toñi Moreno o Isabel Gemio, i també Carmen Lomana, María del Monte o Remedios Cervantes.

En detall: Herrera no ha explicat res més del casament, però se sap la parella va estar acompanyada dels fills, Alberto Herrera i Rocío Crusset, fruit de la relació del periodista amb Mariló Montero, i Paula i Sofia, les dues filles de Pepa Gea.

A més, malgrat que el casament als EUA va ser molt íntim, el flamant matrimoni va muntar una festa amb més convidats el passat 31 de desembre a la casa del presentador a El Rocío (Huelva).

D'on venim? Carlos Herrera i Pepa Gea es van conèixer a Onda Cero, on treballaven junts fins el 2015, quan l'andalús va fitxar per la COPE. Quatre anys més tard es va saber que havien iniciat una relació que han mantingut sempre de forma molt discreta.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ràdio