La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa cantant i actriu, sense feina, demana ajuda a Twitter: "Em sento trista"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa cantant i actriu espanyola recorre a les xarxes socials per demanar oportunitats laborals i poder continuar fent el que li agrada.

Què sabem? Una coneguda artista del panorama espanyol ha recorregut a les xarxes socials, concretament en el seu compte de Twitter, per parlar de la situació que viu des de fa uns mesos. Una delicada situació amb la qual narra que, des de fa temps, no troba feina i li agradaria poder trobar alguna cosa que li permeti seguir endavant i apostar per la professió que tant li agrada.

Què ha dit? El dilluns 31 de gener, quan faltaven pocs minuts per les sis de la tarda, l'actriu i cantant Angy Fernández, molt valenta, va estirar la manta i va destapar la dura realitat que fa uns mesos li ha tocat viure.

  • "No vull parlar des de la desesperació, però fa mesos que no faig un càsting i em sento trista".
  • "Esperar a casa que soni el telèfon no és una opció".
  • "Algú em dirà que em busqui una altra professió i que no em queixi. La veritat és que no em vull rendir".
  • "He estat anys sense treure una cançó perquè volia que se'm considerés actriu".
  • "Amb el teatre musical ho puc fer tot i m'agrada molt aquest camí. Tant de bo es valorés més aquí".

La reacció: Els companys, amics i seguidors d'Angy Fernández no han dubtat a enviar-li missatges d'ànims en aquests durs moments. Els missatges que ha publicat ella en el seu compte de Twitter acumulen molts 'm'agrada'. Entre els comentaris que li han fet arribar es poden llegir coses com: "Ara és quan has de creure més amb tu i en el teu talent", "No tiris la tovallola, el tren tornarà a passar", "Ho sento molt, ets un gran artista" o "No et desesperis que has començat en la professió molt jove".

Per acabar: Angy Fernández, nascuda a Palma de Mallorca, es va donar a conèixer en el món de la interpretació gràcies a la mítica sèrie d'Antena 3, Física o Química. Una sèrie on va treballar amb la catalana Úrsula Corberó i es va posar a la pell de Paula Blasco, que va marcar tota a una generació. En el món de la música, Angy Fernández va aconseguir fer-se un lloc gràcies a la seva participació, l'any 2007, en el programa de Cuatro, Factor X.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Twitter