La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Foto actual de María Teresa Campos, molt desmillorada: la imatge que molestarà a les seves filles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Una coneguda revista del cor publica avui dimecres 1 de febrer imatges actuals de la que va ser presentadora estrella de la cadena Telecinco.

Què sabem? Des de fa molt temps, i a causa de la seva avançada edat, la periodista i presentadora María Teresa Campos, nascuda a Tetuán, es manté en un segon pla, aïllada de les càmeres de televisió i dels periodistes del cor. Una decisió que principalment han pres les seves dues filles, Terelu i Carmen Borrego, per protegir a la seva mare i vetllar per la seva tranquil·litat ara que té més de 80 anys.

La imatge: La fotografia actual de María Teresa Campos la publica la revista del cor, Diez Minutos. Una captura impactant, feta el passat dissabte 28 de gener, quan la que va ser presentadora, del braç del seu gendre José Carlos Bernal a causa dels problemes que té per caminar, es dirigeix a casa de la seva neta, Carmen, per celebrar el seu 30 aniversari. Una imatge on s'aprecia a una María Teresa Campos molt diferent de l'última vegada que va aparèixer per la televisió, a causa del pas dels anys. La imatge de la qual parlem és la següent:

En profunditat: Tal com es pot apreciar a la fotografia, María Teresa Campos està molt més prima que temps enrere. El motiu d'aquesta pèrdua de pes és perquè la periodista quasi no menja ni beu. Així ho va explicar la seva filla Terelu Campos en el blog de la revista Lecturas, que escriu setmanalment. "La meva mare menja poc i beu poc. La nostra obligació com a filles és controlar que tot estigui bé".

Per acabar: L'actual imatge de María Teresa Campos es publica després que la presentadora hagi passat uns dies ingressada a l'hospital La Luz de Madrid. El motiu no és altre que una dolorosa caiguda que va patir mentre estava estirada en el llit a casa de la seva filla, Terelu Campos, el dia 31 de desembre.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Telecinco