La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

El missatge de Gerard Piqué pel seu aniversari, i el de Shakira, que sacseja les xarxes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El que va ser futbolista del Barcelona, Gerard Piqué, està d'enhorabona. I és que avui 2 de febrer és el dia del seu aniversari. El mateix dia d'aniversari que la seva ex, i mare dels seus dos fills, Shakira.

Què sabem? Gerard Piqué ha tornat a sacsejar les seves xarxes socials. Si fa uns dies va fer-ho compartint la primera fotografia amb la seva nòvia Clara Chía, de 24 anys, ara ho fa fet amb motiu del seu aniversari. L'empresari de Kosmos, durant el matí del dijous 2 de febrer, quan passaven pocs minuts de les deu, a través del seu compte de Twitter, ha publicat un breu missatge que ha cridat l'atenció de molts.

Què ha dit? Amb motiu del seu aniversari, Gerard Piqué ha publicat un missatge en el seu compte de Twitter. Un missatge per felicitar-se a si mateix i per recordar, a tots aquells que encara no ho sàpiguen, que avui 2 de febrer es fa un any més gran. Concretament en fa 36. I precisament el número 36 ha estat el missatge que Piqué ha compartit a les seves xarxes socials. Una piulada que no ha passat desapercebuda pels seus seguidors, ni pels de Shakira. Parlem d'això: 

La repercussió: Una publicació a Twitter que supera els 40.000 'm'agrada' i acumula quasi 3.000 respostes. Entre els missatges que ha rebut el que fos defensa del Barça, destaquen els següents: "Amb només 36 anys i ja t'han enterrat", "Feliç aniversari a la nostra reina Shakira", "Sembla que tinguis molts més anys dels que fas", "36 anys d'edat física, però de mental en tens 10" o "Sempre hauràs de pensar amb Shakira el dia del teu aniversari perquè feu anys el mateix dia". Una pluja de comentaris que Gerard Piqué, en el seu primer aniversari separat de Shakira, no ha respost. 

Per acabar: El mateix dia que Piqué celebra 36 anys, la cantant colombiana Shakira en celebra 46. Un aniversari marcat per la polèmica. I és que fa només 24 hores, el programa Cuatro al día va destapar que la cantant colombiana, a principis del 2022, va contractar els serveis d'un detectiu privat amb els que va descobrir que Piqué li era infidel amb Clara Chía. Un detectiu que la cantant colombiana va contractar quan ella va marxar quasi 20 dies als Estats units per motius de feina, i Piqué es va quedar sol a la mansió d'Esplugues de Llobregat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué