La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram
Famosos

Gerard Piqué i Clara Chía formalitzen la seva relació i ja viuen junts

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, de la mà | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía ja viuen junts. Després de més d'un any de relació, la parella ha decidit parar d'amagar-se, i si fa pocs dies publicaven per primera vegada una foto junts, ara la nòvia nova de l'exfutbolista s'ha instal·lat al famós àtic que ell té al carrer Muntaner de Barcelona. 

Què sabem? L'endemà de l'aniversari d'en Gerard, les mamarazzis publiquen a El Periódico que la Clara Chía s'ha instal·lat al pis del seu nòvio per passar més temps junts. Fins ara es veien a la feina (Kosmos, l'empresa de Piqué) i compartien només alguns caps de setmana a Barcelona o la Cerdanya. No volien fer aquest pas tan aviat, però els seus plans han canviat.

En detall: Piqué i Chía voldrien haver marxat a viure junts després que la Shakira se n'anés a Miami. Això havia de passar després de Reis, però finalment la cantant es quedarà a Barcelona els propers mesos per la mala salut del pare.

A més, Clara Chía ho ha passat malament les últimes setmanes. Especialment des que Shakira va publicar la seva nova cançó amb Bizarrap, que l'esmenta directament. Cal recordar que la situació va arribar fins al punt que la nòvia de Piqué va haver de ser atesa en un centre hospitalari per un atac d'ansietat.

Un altre apunt: Piqué i Clara Chía ja viuen junts però no tenen pensat que ella comparteixi sostre amb Milan i Sasha. De fet, pels fills que l'exfutbolista té amb Shakira, la barcelonina és només "una amiga" del pare, i no la coneixen oficialment com la nòvia nova.

Per acabar: Mentre Piqué ha passat el seu primer aniversari vivint ja amb Clara Chía, Shakira ha celebrat el seu dia a la casa d'Esplugues de Llobregat. Una festa que ha comptat, entre els convidats, amb el seu instructor de surf, que tants comentaris va generar el passat mes de novembre. La intèrpret ha tingut mariachis a la porta de casa, i ha rebut diversos pastissos. N'hi havia un amb les fotografies de cotxes Twingo i rellotges Casio. No perd ocasió per enviar un dard a la nova nòvia del seu ex.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué