La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Cristina Porta esvalota les xarxes socials amb una esbojarrada aposta

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La periodista catalana no deixa als seus seguidors indiferents amb el missatge que en les últimes hores ha publicat en el seu compte de Twitter.

Què sabem? Si fa uns dies Cristina Porta deia a través de les xarxes socials que s'operaria de la vista, recentment, també a través de les xarxes, ha fet una valenta aposta que ha cridat l'atenció de molts. Una aposta que la catalana ha plantejat a través del seu compte de Twitter, durant el divendres 3 de febrer i que no para d'acumular comentaris i reaccions dels seus seguidors. L'atrevida aposta de Cristina Porta, a continuació.

Què ha dit? Cristina Porta és una gran seguidora del festival d'Eurovisió, que se celebrarà pròximament en el Regne Unit el mes de maig. Espanya està a punt d'escollir qui serà el seu representant amb el concurs de Televisió Espanyola, Benidorm Fest. Un concurs que Cristina Porta està seguint. El dimarts es va emetre la primera gala, el dijous la segona i el pròxim dissabte 4 de febrer tindrà lloc la final. Una final on actuarà la catalana, Vicco, l'aposta guanyadora de Cristina Porta.

En profunditat: Cristina Porta vol que guanyi Vicco si o sí. Per aquest motiu, a través del seu compte de Twitter, ha plantejat una aposta als seus seguidors que ha cridat l'atenció de molts. La de Sálvame ha dit que, si Vicco guanya el concurs Benidorm Fest i porta la seva cançó Noche Ochentera a Eurovisió, es tenyeix el cabell del mateix color que la cantant. Vicco el porta el cap d'un color entre vermell i taronja. L'aposta de Cristina Porta, a continuació.

Per acabar: Els seguidors de la periodista catalana s'han posat les mans al cap en veure l'arriscada aposta de Cristina Porta. I és que la de Sálvame, fa qüestió de molt pocs dies, i després de pensar-ho molt, es va atrevir a fer un canvi de look. Va passar de tenir el cabell fosc a fer-se metxes més clares i també es va tallar les puntes per tenir-lo una mica més curt. Cristina Porta cuida molt la seva imatge, i en especial el seu cabell. I les apostes estan per complir-les.

Categoria: La Jungla