La Jungla
Carles Tamayo, al programa 'Tot es mou'
Foto: Carles Tamayo, al programa 'Tot es mou' | TV3
Influencers

Carles Tamayo esclata contra la "dèspota" de la seva excap: "Era un infern"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Carles Tamayo, al programa 'Tot es mou'
Foto: Carles Tamayo, al programa 'Tot es mou' | TV3

Carles Tamayo diu prou. Quatre anys i mig després d'haver passat per un veritable "infern" laboral –ell mateix fa servir aquesta paraula–, el youtuber ha denunciat públicament la que diu que ha estat "la pitjor cap" que va tenir abans de ser famós.

Què sabem? En un fil de Twitter, i sense esmentar el programa de ràdio de què parla, el periodista del Masnou denuncia haver patit les "formes despòtiques" de la presentadora i directora i assegura que tenia problemes per cobrar el sou precari de 45 euros bruts que li havien assignat per programa. Així li ha fet saber per WhatsApp a la seva cap d'aleshores, que el felicitava per la seva nominació als premis ESLAND, i n'ha penjat la conversa sencera a la xarxa.

Què diu Carles Tamayo?

  • "Les tres temporades que vaig estar al programa van ser les pitjors jornades laborals de la meva vida".
  • "Cada vegada que dius que soc youtuber gràcies a tu és l'equivalent a "Anna Frank és famosa gràcies a Hitler". Òbviament que vaig aprendre, però per mi era un infern".
  • "Per començar, el sou. Durant dos anys i mig vaig cobrar 45 euros bruts per programa i per fer fotos i vídeos, amb el meu material i editats per mi. No hi havia manera de cobrar quan tocava i havia d'anar insistint".
  • "Per part teva, les formes de demanar les coses eren despòtiques".
  • "Tot això t'ho dic perquè reflexionis i cada vegada que vingui una persona jove al programa la tinguis en compte, paguis sous dignes i quan toca, sense faltes de respecte".

A més, denuncia que hi havia vegades que anava a la ràdio i no hi havia programa, així que no cobrava, i recorda el dia que suposadament li van fer anar a les sis del matí a fer un reportatge que finalment no es va emetre, així que tampoc no en va veure ni cinc.

  • També ha fet referència a un especial que s'ha fet més recentment des de Girona, amb la seva participació després de deixar el programa. "De manera gratuïta i, per part teva, ni saludar", lamenta.

Reacció: El missatge contundent de Tamayo ha rebut resposta de la seva excap, que no es disculpa i diu que no té el mateix record. "T'aprecio molt i no deixaré d'apreciar-te per tot això que dius. Em fa mal que em diguis dèspota. Per mi és un insult. No t'esmentaré més. M'acabes de fer molt mal", escriu abans de donar per tancada la conversa amb l'emoticona d'un cor.

Per acabar: Es dona la circumstància que Tamayo treballava al Popap de Catalunya Ràdio, amb Mariola Dinarès de presentadora i directora, en l'època a la qual es refereix en els seus missatges. Coincideixen les dates, i fins i tot l'especial de Girona al qual fa referència. El programa també ha cobert recentment els premis ESLAND, motiu pel qual l'excap de Tamayo contactava amb ell. Per tot això, Principal ha contactat amb tots dos. La locutora ha rebutjat respondre les preguntes d'aquest diari, i el youtuber ha negat haver parlat públicament sobre Mariola Dinarès i el seu Popap.

Categoria: La Jungla