La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Jair Domínguez esclata contra Catalunya Ràdio per desconsiderar la seva nòvia, Neus Rossell

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

El periodista i guionista, Jair Domínguez, no deixa a ningú indiferent amb l'impactant missatge que comparteix a les seves xarxes socials.

Què sabem? Ha estat a primeríssima hora del divendres 3 de febrer quan Jair Domínguez, duríssim, ha carregat contra l'emissora Catalunya Ràdio. La mateixa emisora on ell treballa fent el programa nocturn El Búnquer. El motiu pel qual Domínguez s'ha empipat amb el mitjà de comunicació públic no ha estat cap altre que un lleig detall que han tingut amb la seva parella, Neus Rossell.

Context: El programa de Catalunya Ràdio, El Búnquer, ha estat nominat en la segona edició dels Premis Ondas Globals de Podcast. Uns premis organitzats pel grup PRISA i la Cadena Ser, que s'han convertit en els premis de referència dins el sector.

Què ha passat? Un seguidor d'Instagram de Jair Domínguez li ha fet arribar un missatge denunciant el que ha sentit a l'emissora Catalunya Ràdio, concretament en els informatius. El cas és que el seguidor li ha fet saber a Jair Domínguez que des de la cadena s'han fet ressò del premi al qual ha estat nominat el programa El Búnquer, però en cap moment han mencionat a Neus Rossell, que també participa en el programa. Només han dit els noms de Jair Domínguez i Peyu. El missatge al qual fem referència és aquest:

La reacció: Jair Domínguez, que des de fa un temps surt amb Neus Rossell, s'ha mostrat molt cabrejat per l'ocorregut i no ha dubtat a publicar el missatge que el seu seguidor li ha fet arribar. I és que Domínguez considera que l'emissora de ràdio ha deixat completament de banda a Neus Rossell. "És trist, que tothom ho vegi. Sortim els tres a les fotos oficials i ni tan sols des de l'emissora on fem el programa s'anomena a Neus Rossell".

Per acabar: Neus Rossell, a través del seu compte de Twitter, s'ha fet ressò dels fets i no s'ha quedat callada. La de Sils ha publicat un breu missatge dient que són moltes les persones que s'han posat en contacte amb ella per avisar-la del que ha passat. En aquest sentit, ha volgut agrair a tots els que li han fet saber l'ocorregut. Un missatge que ha rematat amb l'emoticona d'un cor de color morat. Es disculparà l'emissora?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Ràdio