La Jungla
Marc Giró, presentador de 'Late xou'
Foto: Marc Giró, presentador de 'Late xou' | TVE
Televisió

Marc Giró, a punt d'atropellar la infanta Cristina: "Molt simpàtica, em va parlar en català"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marc Giró, presentador de 'Late xou'
Foto: Marc Giró, presentador de 'Late xou' | TVE

Marc Giró ha revelat aquest diumenge una anècdota amb la infanta Cristina, quan va estar a punt d'atropellar-la amb la moto a Barcelona. Ho ha explicat al Late xou de TVE, durant l'entrevista amb Emma Vilarasau i David Selvas, a punt d'estrenar Tots eren fills meus al Teatre Lliure.

Què sabem? Giró ha proposat jugar a Realitat o teatre, un joc sobre històries increïbles de veritat o mentida. Tots tres han exposat vivències reals. El primer, el presentador i el gairebé accident que va tenir amb la infanta Cristina als anys 90.

Què diu Marc Giró?

  • "Vaig estar a punt d'atropellar la infanta Cristina amb una moto a Pedralbes".
  • "La tenia aparcada davant de la vorera, vaig pujar i la moto se me'n va anar".
  • "Davant hi havia una senyora, vaig parar. Vaig dir "perdoni", em va dir "no passa res" en català".
  • "Hi havia un senyor amb una bossa que vaig deduir que era el guardaespatlles".
  • "Molt simpàtica, em va semblar genial i va parlar català. Fixa't aquells temps, època postolímpica...".

A més, David Selvas ha explicat que va tenir una bufanda que pertanyia a Brad Pitt, en una època que va estar vivint a Nova York. L'actor nord-americà havia llogat abans el pis on va anar a parar el català, i s'hi va deixar el tapacoll. "Però la vaig perdre", diu. Per la seva banda, Emma Vilarasau ha recordat el dia que es va equivocar de teatre. Tenia una funció a Ripollet, però va anar al Prat de Llobregat: "Van ser els quilòmetres més histèrics de la meva vida, vaig arribar just per canviar-me i tirar-me a escena".

Per acabar: El Late xou de Marc Giró ha obtingut un 3,9% d'audiència i 54.000 espectadors, dos punts menys que les xifres de la setmana passada. El Barça-Sevilla de Movistar Plus+ ha estat líder de la nit amb un 20,4% i 508.000 espectadors, i segon el 30 minuts de TV3 amb un 11,7% de quota de pantalla i 275.000 espectadors.

Categoria: La Jungla