La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats al carrer
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats al carrer | Europa Press
Famosos

Gerard Piqué i Clara Chía es mofen d'un reporter: "Què t'has pres?"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats al carrer
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, enxampats al carrer | Europa Press

Gerard Piqué i Clara Chía ja no s'amaguen. Després de confirmar oficialment que són parella, tots dos han estat enxampats de la mà aquest dilluns quan es dirigien a les oficines de Kosmos a Barcelona. Unes imatges enregistrades per Europa Press, que han captat la situació viscuda amb el reporter, presa de pèl inclosa.

Què sabem? El vídeo està gravat a l'alçada del Turó Park i s'hi pot veure Piqué i la seva nòvia nova caminant de la mà, entre confidències, cap a l'oficina. Quan de cop apareix el periodista, acceleren el pas. Però ni així escapen de les seves preguntes, que arrenquen els riures de l'exfutbolista i Clara Chía. Aquí la seqüència sencera de la persecució fins a la seu de Kosmos:

Què diuen? Com que no se'n poden desempallegar, fan broma. A les imatges s'hi pot veure com el reporter els fa preguntes, i ells se'n foten perquè s'equivoca. "Diuen que vas agafar una ansietat", diu a Clara Chía, que es posa a riure. "Una ansietat? De debò? Això és complicat", respon sarcàstic Piqué. El paparazzi ho torna a intentar. Ara, amb el dia que ella fa anys: "Demà és el teu aniversari, Clara". Tampoc. "Però què dius? Què t'has pres? Crec que t'equivoques, ha estat bé intentar-ho", tanca en Gerard.

En detall: És la primera vegada que en un vídeo de la parella es pot sentir Clara Chía reaccionant a les preguntes de la premsa. Tot i que en cap cas per respondre, sinó per fer notar el seu afartament: "És normal? De debò? Això no és normal".

A més, el vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, i ha generat infinitat de comentaris per les preguntes del reporter, la reacció de Piqué... i el cop de Clara Chía contra el cartell d'entrada al Turó Park al començament de l'escena.

D'on venim? Després de més d'un any de relació, primer secreta i més tard amb les càmeres cada dia a la porta de casa, el passat 25 de gener Piqué i Clara Chía compartien la seva primera foto junts i feien pública oficialment la seva relació. Un moviment que pràcticament coincideix en el temps amb la decisió d'anar-se'n a viure junts, que es va conèixer la setmana passada, poc després que transcendís l'ingrés hospitalari d'ella amb un atac d'ansietat.

Per acabar: Mentre Piqué i Clara Chía passegen feliços per Barcelona, Shakira s'enfronta ara a una nova mala notícia. El seu pare, William Mebarak, havia de ser operat aquest dilluns a la clínica Teknon, però la cirurgia ha estat ajornada pel seu delicat estat de salut. La família espera que els metges puguin practicar la intervenció els propers dies. Si millora, ni que sigui una mica, se l'enduran ja a Miami, on la cantant colombiana voldria estar instal·lada des de principis d'any.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué