La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Clara Chía treu profit de la seva relació amb Piqué: es fa influencer d'una coneguda marca

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Clara Chía, la jove parella de Gerard Piqué, s'aventura amb una nova professió aprofitant la notorietat que té ara gràcies a la seva parella.

Què sabem? Fa un temps era una persona completament anònima, però ara no ho és. Parlem de Clara Chía, la jove xicota de 24 anys de Gerard Piqué, que s'ha convertit en una de les cares més buscades pels periodistes del món del cor. Una jove que ha aconseguit que Gerard Piqué torni a creure en l'amor després de la seva sonada i mediàtica ruptura amb Shakira, la seva exparella i mare dels seus dos fills.

Què sabem? Tal com avancen Laura Fa i Lorena Vázquez, la jove Clara Chía comença a treure partit a la seva fama. Tant és així que la catalana ha participat amb una coneguda marca per la qual ha gravat un vídeo per a les xarxes socials. La coneguda marca és la perruqueria amb seu a Barcelona, Anara by Ana Lérida, on cada dia van moltes famoses i famosos a fer-se coses al cabell.

En profunditat: Segons apunten les periodistes, el vídeo en el qual ha participat Clara Chía és per promocionar la perruqueria i presumir del canvi de look que s'ha fet en el cabell en els últims dies. Un canvi d'imatge que podria ser amb el que apareix en la primera foto que Gerard Piqué va publicar amb ella en el seu compte d'Instagram fa uns dies. Un vídeo de Clara Chía promocionant el saló de bellesa de la capital catalana del que no hi ha imatges, però fins fa poc circulava per les xarxes socials.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Per acabar: La decisió de Clara Chía, d'aparèixer en el vídeo de la caríssima perruqueria, demostra que la jove, a diferència del que es diu, cada vegada se sent més còmode amb la fama. Una fama que, suposadament, fa uns dies l'hauria portada a l'hospital després de patir un atac d'ansietat. Tot i que el passat cap de setmana, a Telecinco, el tiet de Clara Chía ho va desmentir. A més, en les últimes hores, Clara Chía i Gerard Piqué, molt enamorats, han estat enxampats pels carrers de la zona alta de la capital catalana i preguntats per tema també ho han desmentit. Té Dulceida una nova competidora?

Categoria: La Jungla