La Jungla
Foto: | Telemadrid
Famosos

María Teresa Campos, molt delicada de salut: la dura decisió que prenen les seves filles

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telemadrid

La que va ser presentadora de Telecinco, María Teresa Campos, travessa un delicat moment de salut i les seves filles estan molt preocupades per ella.

Què sabem? Va ser fa just una setmana, dimecres 1 de febrer, quan una coneguda revista del cor de tirada nacional va publicar unes fotos actuals de María Teresa Campos. Unes fotos on demostren que la presentadora, a causa del pas dels anys i l'edat, està molt més delicada de salut, prima i desmillorada en comparació a les últimes vegades que va aparèixer per la televisió.

Què ha passat? Segons afirma la revista Semana avui dimecres 8 de febrer, les filles de María Teresa Campos, Terelu i Carmen Borrego, haurien pres la decisió de buscar a una cuidadora perquè vigili a la seva mare durant les 24 hores del dia. I és que María Teresa Campos necessita ajuda domiciliaria cada dia i ja hi ha moltes coses que no pot fer per ella sola. En aquest sentit, les filles de la presentadora ja han començat a buscar la candidata ideal perquè vigili de la seva mare i els hi doni un cop de mà en el dia a dia. I és que Terelu i Carmen Borrego estan molt preocupades per ella.

A més a més: Que les filles de la presentadora hagin decidit buscar a una cuidadora no vol dir que Gustavo, el xofer de confiança de María Teresa Campos, es quedi fora de joc. Gustavo, tot i la polèmica que s'ha creat en aquests últims mesos, seguirà al costat de la que va ser presentadora. També ho faran les amigues de María Teresa Campos, que continuaran anant a casa seva un cop a la setmana per jugar a les cartes. Una de les seves aficions.

Per acabar: Va ser fa uns dies que Terelu Campos, a través del seu blog a la revista Lecturas, va escriure que la seva mare havia empitjorat molt de salut en els últims mesos. Va ser durant la nit del 31 de desembre quan, estan a casa de la seva filla Terelu, María Teresa va caure del llit i va patir un dur cop pel qual va haver de visitar l'hospital fa unes setmanes. A més, María Teresa Campos, va dir la seva filla en el seu blog, menja molt poc i quasi no veu. Per aquest motiu està tan prima i desmillorada.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Salut