La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Tensíssima trobada cara a cara a Barcelona entre Shakira i Gerard Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira i el que va ser jugador de futbol, Gerard Piqué, protagonitzen un tens moment durant les últimes hores del que tothom parla.

Què sabem? Shakira i Gerard Piqué tenen una relació pèssima. Molt dolenta. Una relació que va saltar pels aires arran de fer-se pública la seva separació i de les infidelitats de Piqué amb Clara Chía, mentre encara estava amb Shakira. I és que la cantant, durant un llarg viatge que va fer als Estats Units, va contractar a un detectiu privat que va enxampar a Piqué i Clara Chía molt enamorats.

Què ha passat? Tot i no tenir relació, Gerard Piqué i Shakira tenen custòdia compartida dels seus dos fills, Milan i Sasha. Alguns dies els té ella i uns altres dies els té ell. El dimecres 8 de febrer a la nit era moment d'intercanvi. En aquest sentit, Gerard Piqué, amb el seu cotxe negre, anava a casa de la cantant a Esplugues de Llobregat a recollir als seus fills per passar uns dies amb ells.

En profunditat: Contra tot pronòstic, quan Gerard Piqué estava esperant als seus fills, sense baixar del cotxe, van aparèixer Shakira i el seu germà Tonino. Ho van fer a bord d'una gran furgoneta blanca i blava que té la cantant. De manera que Shakira i Piqué es van creuar les mirades en un moment molt tens. Ell dins del cotxe, aparcat a fora de la mansió de la cantant, i ella dins la furgoneta, entrant el vehicle dins del pàrquing. Una trobada que va ser només d'uns segons però molt intensa. El moment captat per les càmeres d'Europa Press, a continuació:

Per acabar: Aquesta trobada cara a cara es produeix després que s'hagi filtrat un breu tall de la nova cançó de Shakira. Una cançó que es tractaria d'una col·laboració entre la cantant i el també colombià Manuel Turizo. Una filtració que ha estat feta per l'influencer Dimelo King. El missatge que canta Shakira és: "Hace rato tengo sed de ti, yo no sé por qué quedo con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía".

Categoria: La Jungla