La Jungla
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

L'advocat de Piqué parla públicament de l'acord de separació amb Shakira: "Han estat intel·ligents"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Ratificat l'acord de separació entre Shakira i Gerard Piqué, la cantant espera saber quan podrà marxar a Miami amb els fills, un dels principals punts del pacte, que encara no s'ha materialitzat. Un dels responsables d'aquella negociació, Ramón Tamborero, advocat del futbolista, n'ha parlat públicament per primera vegada.

Què sabem? Des del seu bufet d'advocats a la plaça de Francesc Macià a Barcelona, Ramón Tamborero ha estat el representant de Gerard Piqué durant els set mesos de negociació amb Shakira. En una entrevista a La contra de La Vanguardia, el lletrat expert en casos de divorci assegura que "tots dos han demostrat una gran intel·ligència" durant tot el procés.

Què diu Ramón Tamborero?

  • "L'acord era complex i va requerir reunions preparatòries. La reunió decisiva abans de la firma va durar tretze hores".
  • "Millor un mal pacte que una bona sentència. Ho repeteixo als meus clients: una vegada ja signat el vostre conveni de divorci, us aconsello posar-lo en un calaix i a dialogar".

A més, Tamborero reivindica també la forma que han tingut Shakira i Piqué de portar el tema dins de l'àmbit familiar. "Han fet un gran esforç pel bé dels seus fills, que no fossin els protagonistes", assegura l'advocat.

Per acabar: Aquest dijous Shakira i Piqué han estat notícia després d'haver-se creuat a la casa d'Esplugues de Llobregat quan ell havia anat a recollir els fills, Milan i Sasha. El futbolista esperava en un cotxe a l'exterior, quan la cantant i el seu germà Tonino van accedir al domicili en una furgoneta blava. Cliqueu aquí per recuperar les imatges.

Categoria: La Jungla