La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Terelu Campos suplica a Pedro Sánchez que no es publiquin més fotos de la seva mare, molt delicada

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La col·laboradora del programa Sálvame s'ha mostrat molt enfadada durant la tarda del divendres 10 de febrer al seu pas per Telecinco.

Què sabem? Des de fa temps, Terelu Campos i Carmen Borrego protegeixen moltíssim a María Teresa Campos, la seva mare. I és que la que va ser presentadora està molt prima i delicada de salut, a causa de la seva edat. Un estat que preocupa molt a les seves filles. Per aquest motiu no només li han buscat una cuidadora perquè estigui amb ella les 24 hores del dia, sinó que la volen mantenir allunyada de tots els mitjans de comunicació perquè la gent no pugui veure la seva impactant imatge.

Què ha dit? Ha estat al seu pas pel programa Sálvame on Terelu Campos, molt cabrejada i vestint de negre com si estigués de dol, ha llençat un missatge als polítics per demanar, si us plau, protegir la intimitat de les persones grans. Terelu Campos ha dit: 

  • "Vull demanar a tots els polítics que si us plau es protegeixin a les persones grans".
  • "Les persones grans que ens han fet la vida més fàcil amb la seva feina i que ens han entretingut i també informat. Persones grans que tenen dret a fer-se grans de manera digna sense que la seva imatge surti publicada en cap revista o mitjà de comunicació digital. Perquè ells no tenen facultats per decidir si volen que se'ls faci una foto o no".
  • "Si realment som una societat sana, fem que les persones grans puguin tenir una vellesa digna i morir tranquil·lament".

En profunditat: Un missatge de Terelu Campos als polítics que es produeix dies després que una coneguda revista del cor, a la seva portada, publiqués una impactant foto de María Teresa Campos caminant pel carrer molt delicada de salut. Una imatge on la presentadora llueix molt més prima. I és que segons han explicat les seves filles, Campos quasi no menja ni tampoc beu. "Els companys de premsa no són conscients del mal que fan, esperant durant hores i hores, fora de les cases per aconseguir una foto d'una persona que està molt vulnerable. Tant de bo tinguessin una mica més de consciència", ha dit Terelu Campos. La imatge que ha molestat a Terelu Campos i per la qual demana respecte és aquesta:

Per acabar: El delicat estat de salut de María Teresa Campos va empitjorar considerablement a finals del 2022 quan va patir una caiguda a casa de la seva filla Terelu. Una caiguda que es va produir durant la nit del 31 de desembre mentre la que va ser presentadora estava estirada al llit. De fet, arran d'aquest accident, María Teresa Campos va haver de visitar l'hospital per fer-se proves.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco