La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

La decisió personal que pren Xavi Coral per la qual el critiquen: "Em maltracten a les xarxes"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

El periodista i presentador de la cadena pública, Xavi Coral, parla obertament a la ràdio d'un tema pel qual l'han criticat en més d'una ocasió.

Què sabem? Xavi Coral, durant el diumenge 12 de febrer, ha passat per l'emissora Catalunya Ràdio, el programa El suplement, per parlar d'una decisió que ell i la seva dona, Txell, amb qui porta casat 25 anys, van prendre fa molt temps. Una decisió que no és compartida per tothom i per la qual molta gent ha criticat, i continua criticant, al presentador. 

Què ha dit? El presentador dels informatius de TV3 ha passat per la ràdio per parlar de la decisió que ell i la seva dona, fa temps, van prendre de no tenir fills.

  • "Estem en un punt on ja no ens ho plantegem perquè tant jo com la meva parella tenim més de 50 anys".
  • "Aquest any he fet 25 anys de casat i durant tot aquest temps hem pogut anar valorant la decisió de tenir un fill. Mai hem tingut interès, però alguna vegada sí que ens ho hem plantejat".
  • "Penso que és qüestió d'il·lusió, ja que si no et fa gràcia no li veig cap al·licient en tenir un fill".

A més, el presentador de TV3 ha confessat que moltes vegades la gent li pregunta si té fills i quan saben que no en té s'estrenyen. "La gent se sorprèn", ha confessat. També ha dit que no té res en contra de la gent que té fills, sinó tot el contrari. "He participat en molts debats on he dit la meva opinió sobre tenir fills i després em maltracten a les xarxes per defensar la meva postura". El presentador no té fills, sinó que té un gos molt bonic. Foto:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xavi Coral (@xavicoral)

En profunditat: Xavi Coral ha explicat que ell i la seva dona, en lloc de tenir fills, han decidit invertir el seu temps d'una altra manera. El de Terrassa ha explicat que "som actius en altres àmbits que les persones que tenen fills no poden ser-ho". També ha dit que, del seu grup d'amics de tota la vida, ell i la seva dona són els únics que han apostat per no tenir fills. "Jo crec que hem fet coses que els nostres amics no han pogut fer. Trobo que té sentit no tenir fills tot i que aparentment pugui semblar que no", ha dit.

Per acabar: Xavi Coral ha acabat la seva entrevista a l'emissora Catalunya Ràdio dient que la seva situació laboral també ha influït a l'hora de prendre la decisió. I és que com a periodista moltes vegades està lligat a l'actualitat, i més ell que des de setembre del 2016 fins el juliol del 2020 va ser corresponsal de TV3 a Brussel·les.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Ràdio