La Jungla
Carlos Alsina a 'El Hormiguero'
Foto: Carlos Alsina a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Carlos Alsina parla contundent de Pedro Sánchez i sorprèn Motos: "Em sembla una anomalia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Alsina a 'El Hormiguero'
Foto: Carlos Alsina a 'El Hormiguero' | Antena 3

El Hormiguero ha celebrat el Dia Mundial de la Ràdio amb la visita de Carlos Alsina, director i presentador del programa matinal Más de uno a Onda Cero. A més d’explicar anècdotes de la seva trajectòria, el periodista ha parlat a fons de Pedro Sánchez, que se li resisteix com a convidat al seu programa.

Al detall: Quan Pablo Motos li ha preguntat pels noms dels polítics d’esquerres que no van al seu programa, Alsina ha donat tres noms: Pablo Iglesias, Irene Montero i Pedro Sánchez. D’aquest últim, el locutor ha parlat en profunditat.

  • En acabar de dir els tres noms, Alsina ha fet una puntualització que ha obert una conversa nova: “Perquè al president del Govern l’ubiques a l’esquerra, entenc. Bé, és igual...”, ha dit a Motos.
  • En resposta a Motos, Alsina l’ha ubicat segons el seu criteri: “Depèn del mes, de l’any i de la conjuntura electoral en la qual ens trobem. El Sánchez de la campanya electoral del 19, que és l’última vegada que vam poder entrevistar-li quasi tots, tenia posicions que no coincideixen en gairebé res amb el Sánchez d’aquest cap de setmana”.
  • El locutor ha dit que és “molt complicat” ubicar-lo ideològicament: “A Espanya tenim la idea que si el líder del PSOE  opina d’una manera és que això és ser d’esquerres. Jo discrepo d’aquest plantejament”.
  • A més, Alsina ha comentat que considera que Sánchez ha tingut “posicions conservadores” en alguns temes i que el president les entén d’esquerres.

Què diu Alsina: El locutor d’Onda Cero també ha aprofitat per exposar la seva incomprensió que Sánchez només hagi fet entrevistes a una cadena. Aquests han estat els titulars més destacats del periodista:

  • “Considero una anomalia que el president del Govern del meu país només hagi fet entrevistes a la ràdio d’una cadena (Cadena SER) i en un programa concret (Hoy por hoy)”.
  • “Això ho he comentat amb Àngels Barceló, que no és culpa seva”.
  • “No és que no vingui amb mi, és que no acudeix a cap cadena d’Espanya”.