La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Adela González, de 'Sálvame', commou molt recordant a la seva filla morta de càncer

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La presentadora del programa de les tardes de Telecinco, Adela González, ha publicat un important missatge a través de les seves xarxes socials.

Què sabem? Adela González, durant el matí del 15 de febrer, a través del seu compte de Twitter, ha publicat unes paraules que han emocionat a molts i també posat els pèls de punta. Una publicació molt important i significativa per ella, que no para de sumar 'm'agrada' i comentaris per part dels seus amics, companys i seguidors.

Què ha dit? Avui 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil. Un dia molt complicat per la presentadora Adela González. I és que la basca va perdre l'any 2020 a la seva filla, Andrea, amb només vuit anys. El motiu va ser un càncer. Concretament, un sarcoma de Ewing, un tumor que afecta principalment els ossos o teixits tous. Una fatal malaltia, el càncer, que cada vegada afecta a més persones, i per la qual es necessiten ajudes per dur a terme més investigacions. I precisament aquest és el desig de la presentadora del programa Sálvame, tal com ha afirmat en el seu compte de Twitter.

El missatge: Juntament amb la imatge d'un enorme llaç de color daurat, el símbol que representa els pacients de càncer més joves, la presentadora ha recordat que la investigació és vida i que per dur a terme la investigació el que es necessiten són diners. Una publicació on també ha adjuntat l'emoticona d'un cor vermell trencat per la meitat, en record a la dura i trista pèrdua de la seva filla. Parlem d'això:

Les reaccions: "Una abraçada molt gran", "Una abraçada i molta força", "Molts d'ànims", "Totalment d'acord" o "Tant de bo es prengui seriosament  la investigació contra el càncer infantil". Aquests són alguns dels missatges que es poden llegir a la publicació de Twitter que la presentadora ha compartit durant les últimes hores. Una petició d'Adela González que suma més de 500 'm'agrada'.

Per acabar: El càncer que va acabar amb la vida de la filla de la presentadora de Sálvame, és el mateix càncer que fa uns mesos va causar la pèrdua de la jove influencer sevillana Elena Huelva. Huelva va perdre la vida a principis de gener del 2023 amb només 20 anys. Una malaltia que li va ser diagnosticada quan en tenia 16. Durant els seus quatre anys de lluita, Huelva es va fer popular a les xarxes per la seva incansable lluita i optimisme, sota el lema #MisGanasGanan.

Categoria: La Jungla