La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Gerard Piqué celebra Sant Valentí en el restaurant on sempre anava amb Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser futbolista del Barcelona, i propietari de l'empresa Kosmos de Barcelona, celebra el dia dels enamorats, Sant Valentí, en un lloc que en un passat va ser molt especial per ell i la seva ex, Shakira.

Què sabem? Shakira no ha estat l'única que ha fet coses pel dia de Sant Valentí. Quan diem coses ens referim, entre altres, a fregar una catifa de la seva mansió mentre canta que potser mata al seu ex. I és que Gerard Piqué, tot i ser un gran amant de Catalunya i del dia de Sant Jordi, també ha fet una cosa molt especial que detallem a continuació.

De què es tracta? Pel dia de Sant Valentí, el dimarts 14 de febrer, Gerard Piqué va anar a dinar en un lloc que li porta molts records. En el seu moment segurament eren bons i ara no tant. Un restaurant ubicat a la zona alta de Barcelona, per on ell sol moure's, que freqüentava moltíssim quan era parella de Shakira. El cas és que Gerard Piqué va anar a dinar en el restaurant Crep Nova, que té diferents locals a Barcelona. L'escollit per l'ex del Barcelona, i al qual anava amb la cantant, és el que està ubicat a Ganduxer. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

En profunditat: Un dinar que no va fer en companyia de la seva nòvia, Clara Chía, de 24 anys. Si no en companyia dels seus dos fills, Milan i Sasha. Així ho han explicat, durant el dimecres 15 de febrer, les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez en el seu pòdcast setmanal Mamarazzis. Un dinar on tots tres van gaudir de pizzes, pastes i crepes, les especialitats de la casa.

Per acabar: Si per dinar els fills van estar amb el seu pare, per sopar ho van fer amb la seva mare a la mansió d'Esplugues de Llobregat. Així ho ha fet saber la cantant, a través del seu compte d'Instagram, durant les últimes hores. I és que Shakira ha publicat una imatge de l'especial sopar que va preparar als seus fills pel dia dels enamorats. La de Colòmbia, que en els mesos vinents marxarà a viure a la seva mansió de Miami, els va sorprendre amb llet amb colorant rosa i amb galetes en forma de cor i també xocolatines. Tot molt dolç.

Categoria: La Jungla