La Jungla
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aitana, sense Sebastián Yatra: comentada tornada a casa després d'un mes als EUA

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Aitana, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Aitana Ocaña ja és a Madrid, després d'haver passat un mes als EUA amb Sebastián Yatra. La cantant catalana va volar a Los Angeles el gener, i va ser alguns dies a la casa del seu nòvio. Tots dos van anar junts a la gala dels premis Grammy Llatins. I l'última setmana ella ha estat a Miami gravant un videoclip nou.

Què sabem? Aquest dimecres, Aitana ha aterrat a Madrid acompanyada de la seva cosina, Olga Palma. Però amb elles no hi havia Sebastián Yatra, que les últimes setmanes ha omplert portades de revista amb la cantant. Malgrat que en cap cas han confirmat la seva relació, són nombroses les fotografies de tots dos en actitud molt afectuosa a Califòrnia.

Què diu Aitana? Els periodistes que han rebut Aitana a la terminal no han dubtat a preguntar-li directament pel seu romanç amb el colombià. Ella ho ha negat tot. Contundent, la de Sant Climent de Llobregat ha demanat: "Per Déu! No digueu coses que no són".

A més, l'artista també ha esquivat les preguntes sobre Milena Smit, protagonista del nou videoclip de Yatra, que els últims dies ha provocat rumors d'un possible triangle amorós. Res de res. "L'estimo, és increïble. Aquest camí se m'està fent llarguíssim", ha tancat Aitana mentre buscava la sortida de l'aeroport.

D'on venim? Des que va tallar amb Miguel Bernardeau el passat mes de desembre, Aitana ha estat sovint relacionada amb Sebastián Yatra. Rumors que estan embolicats i que ja havien sorgit durant la primera època de la relació d'ella amb l'actor valencià. A la triunfita i Yatra se'ls ha vist d'escapada romàntica a la Vall d'Aran i Londres, i tot just abans del viatge als EUA els van enxampar junts a la casa que ella té a Madrid.

Per acabar: Semblava que Ocaña havia de ser el 23 de febrer precisament a Miami als premis Lo Nuestro amb Sebastián Yatra, tot i que el viatge a Madrid tanca la porta a aquesta possibilitat. El colombià és presentador de la gala amb Paulina Rubio, Alejandra Espinoza i Adrián Uribe i opta a quatre estatuetes. Però Aitana no serà amb ell per celebrar-ho si guanya en alguna de les categories.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música