La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Gerard Piqué i Clara Chía protagonitzen una bronca en públic: tensa imatge de tots dos

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía estan de rigorosa actualitat i tot el que fan, o deixen de fer, és notícia. Les últimes imatges de la parella han cridat l'atenció de molts.

Què sabem? El que va ser jugador del Barça i la seva jove nòvia de 24 anys han protagonitzat un tens moment en públic durant el dimecres 15 de febrer. Una situació que ha cridat l'atenció de molts i de la qual existeixen imatges. Les mostrem a continuació.

Què ha passat? El dimecres a la nit el F.C. Andorra  jugava contra el Badalona. Un partit que es va celebrar a Badalona amb motiu de la final de la copa Catalunya. Una trobada que Piqué, com a president de l'Andorra, no es va perdre. Una final de futbol, que va acabar guanyant l'Andorra, a la qual Piqué no va anar sol. Ho va fer en companyia de Clara Chía.

En profunditat: Tal com publica Europa Press, la parella, en un moment del partit, va protagonitzar una discussió. Un conflicte que va tenir lloc a la llotja, on els dos estaven veient el partit. En les imatges que s'han publicat tots dos es mostren distants i cadascú mira per la seva banda sense intercanviar paraula. Una situació diferent de les últimes vegades que tots dos han aparegut en públic, on no dubten a fer gala del seu amor. Parlem d'això:

No obstant, la situació entre els dos es va acabar arreglant. Després d'un tens moment, Piqué i Clara Chía es van acabar reconciliant i van firmar la pau amb un romàntic petó. La imatge és aquesta:

Per acabar: Fa molt pocs dies, concretament per Sant Valentí, la cantant Shakira, a través del seu compte d'Instagram, va penjar un vídeo molt polèmic ona apareix a la cuina de casa seva cantant una cançó contra el seu ex i la seva nòvia. Una cançó on Shakira diu que li agradaria matar al seu ex i que li agradaria fer el mateix amb la seva parella, és a dir, Clara Chía.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Gerard Piqué