La Jungla
Personatges mítics tornen a 'Polònia'
Foto: Personatges mítics tornen a 'Polònia' | TV3
Televisió

'Polònia' celebra 17 anys de programa fent "marxa enrere" amb personatges icònics

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Personatges mítics tornen a 'Polònia'
Foto: Personatges mítics tornen a 'Polònia' | TV3

La nova entrega del Polònia ha celebrat els 17 anys de programa fent memòria dels personatges més destacats del programa. A més de les actuals cares més conegudes, Polònia ha retornat al present a personatges com el de Joan Tardà, Zapatero o Mariano Rajoy.

Context: El programa satíric, per excel·lència, de TV3 ha complit 17 anys en pantalla. En plena forma, tant pel que fa a les audiències com per les xarxes socials, el programa acumula 667 capítols i 7.345 sketchs protagonitzats per més de 1.000 personatges i 235 cameos.

Al detall: Per portar al present a personatges històrics del programa, Polònia ha ajuntat a Marty Mcfly i en Doc de Regreso al futuro, que han creat una start up de viatges en el temps: FuturaSA.

  • D’aquesta manera, personatges mítics del programa, com Joan Herrera i Soraya Sáenz de Santamaría, han conviscut amb els protagonistes de l’actualitat.

En profunditat: El Polònia ha decidit fer un divertit medley per repassar els 17 anys d’història, amb cançons virals i personatges icònics.

  • A més, l’equip del programa de TV3 ha finalitzat el vídeo amb un missatge molt irònic demanant que els dijous no passi res rellevant d’actualitat, fent referència a l’esforç que els hi repercuteix haver de córrer el mateix dia quan succeeix algun fet destacat d’actualitat per introduir-lo a l’entrega de la mateixa nit.