La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz' | Antena 3
Famosos

Aitana i Yatra, tot sobre la seva relació: quan es van enamorar i l'ultimàtum d'ell

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra a 'La Voz' | Antena 3

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra no han confirmat encara la seva relació, però ja ningú dubta de les evidències que són parella. La cantant acaba de tornar dels EUA, on ha passat setmanes amb el seu nòvio nou. I aquest dimecres tots dos tornen a ser carn de portada de la premsa del cor, amb tots els detalls de la seva història d'amor.

Què sabem? La revista Diez Minutos assegura que coneix tots els secrets de la relació, i els exposa en ordre cronològic en un reportatge. Des del dia que es van conèixer (ell s'hauria fixat primer en ella), passant pels anys d'amistat i anant a petar a la decisió final d'Aitana de trencar amb Miguel Bernardeau, després d'un ultimàtum del colombià.

En detall: Aitana i Yatra es van conèixer a OT 2017. Ella era concursant i ell hi va anar a cantar com a artista convidat per promocionar-se a Espanya. Després d'aquella primera trobada, això és el que hauria passat:

  • Segons la mateixa revista, Yatra es va fixar primer en Aitana. Però no va ser fins dos anys més tard que es van retrobar.
  • Aquesta segona trobada hauria estat als Grammy Llatins de Los Angeles el 2019.
  • A partir d'aquell moment, haurien forjat una relació d'amistat molt estreta. Cal recordar que ella sortia amb Miguel Bernardeau des del 2018.
  • El 2020 tot canvia quan Yatra se separa de la seva nòvia d'aleshores, Tini Stoessel
  • Després de trencar, Sebastián hauria declarat el seu amor a Aitana. Malgrat que la química entre tots dos era evident, ella hauria apostat per continuar amb Bernardeau.
  • Un any més tard, el colombià es compra una casa a Madrid, la ciutat on Aitana viu amb el seu nòvio.
  • El punt d'inflexió hauria arribat a les acaballes de 2022, quan va transcendir públicament el rotllet de Yatra amb la barcelonina Claudia Martínez de La isla de las tentaciones.
  • Aitana hauria descobert aleshores els veritables sentiments cap a Yatra, i el colombià li hauria donat un ultimàtum per trencar la relació amb Bernardeau.
  • Finalment, Aitana hauria tallat amb en Miguel al desembre, el dia de l'estrena de La última, la sèrie que protagonitzen junts.

A més, després d'aquestes anades i vingudes, Aitana i Sebastián Yatra haurien decidit pels volts de Nadal iniciar la seva relació. En aquests dos mesos, la parella s'ha deixat veure molt afectuosa per Barcelona, el Pirineu, Londres i Los Angeles.

Per acabar: Amb la nova relació a tota vela, Aitana intenta ara desempallegar-se de qualsevol lligam amb Miguel Bernardeau. La de Sant Climent de Llobregat es va comprar una casa molt a prop de la dels seus exsogres, on ha estat vivint durant mesos amb l'actor valencià. El xalet ja s'ha posat a la venda per 1,5 milions d'euros.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Música