La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Belén Esteban abandona 'Sálvame' en destapar-se una intimitat de la seva filla Andrea

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La col·laboradora del programa de les tardes de Telecinco s'enfada molt en directe i marxa feta una fura del plató.

Què sabem? Belén Esteban s'ha fet famosa gràcies a parlar de la seva vida. Especialment de la relació que va mantenir amb el torero Jesulín de Ubrique, amb qui té una filla, Andrea. No obstant, la de Sálvame no vol que es parli de la seva filla enlloc perquè considera que és una persona anònima, tot i que tothom sap qui és, que fa i a què es dedica gràcies a la seva mare.

Què ha passat? Durant la tarda del dimecres 22 de febrer Belén Esteban s'ha cabrejat en directe i ha abandonat el plató de Sálvame. Ho ha fet després que un company seu airegés una intimitat de la seva filla, que no ha fet cap mena de gràcia a Belén Esteban.

Què ha dit? Rafa Mora ha estat l'encarregat de fer enfadar molt a Belén Esteban. El col·laborador ha dit que fa poc ha regalat a la seva nòvia un rellotge valorat en 7.000 euros. Una altíssima quantitat de diners de la que no li agrada parlar en públic i que prefereix només presumir amb els seus amics més íntims. I parlant de diners, la cosa en el programa Sálvame s'ha anat escalfant fins que Rafa Mora, en un moment d'atac, ha destapat la descomunal xifra que Belén Esteban, suposadament, es gasta amb els estudis de la seva filla. En paraules de Rafa Mora: "Belén Esteban diu que està molt malament parlar de diners, però ella va dient que es gasta 60.000 euros en els estudis de la seva filla".

La reacció: Només escoltar el comentari, Belén Esteban s'ha aixecat de la seva cadira i sense dir absolutament res s'ha tret el micròfon i ha abandonat el plató molt enfadada. I és que Belén considera que la seva filla és anònima i no vol que ningú parli d'ella ni la mencioni enlloc. Foto del moment:

Per acabar: Una intimitat sobre Andrea Janeiro que surt a llum el mateix dia que la revista Lecturas, en la seva portada, explica que la filla de Belén Esteban s'està buscant la vida als Estats Units. La jove de 23 anys viu instal·lada a Los Angeles, on treballa de periodista i de community manager per l'empresa de cremes de verdures i patates fregides que fa la seva mare. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco