La Jungla
Òscar Garcia, a 'El suplement'
Foto: Òscar Garcia, a 'El suplement' | Catalunya Ràdio
Famosos

Òscar Garcia colpeix amb la mort de la seva filla: "És bo parlar-ne, no podem parar-nos en això"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Òscar Garcia, a 'El suplement'
Foto: Òscar Garcia, a 'El suplement' | Catalunya Ràdio

Òscar Garcia travessa un moment personal i familiar molt delicat, després de la mort de la seva filla Mariona, amb només 21 anys, el passat mes de novembre. Aquest diumenge, l'exfutbolista n'ha parlat a El suplement de Catalunya Ràdio.

Què sabem? Amb Roger Escapa, l'exfutbolista del FC Barcelona i el RCD Espanyol ha expressat la necessitat de tractar el tema com una forma de mirar endavant. "És bo parlar-ne, no podem parar-nos en això", ha reflexionat des dels micròfons de la ràdio pública.

Què diu Òscar Garcia?

  • "Tenim dues nenes més, i hem de fer tot el possible perquè tinguin la vida que pot tenir qualsevol adolescent".
  • "S'ha de mirar endavant, s'han d'ajudar entre elles, plorar quan hagin de plorar, i passar totes les fases que han de passar, són normals i no cal ser fortes".
  • "Això és el més dur que passaran a la vida. Relativitzaran molts problemes que ara pensen que són molt grans".
  • "Em pregunto per què no m'ha tocat a mi, en lloc d'haver-ho passat ella. Tenia tota una vida per davant".
  • "A la vida no pots controlar el que et ve, només com t'ho prens".
  • "M'agrada recordar-la quan ha estat bé. La pobra ha passat uns últims anys molt malament. Intento recordar com de forta era, que no es deixava véncer per la malaltia".

A més, Òscar Garcia ha explicat que ha parlat de la mort de la Mariona i de com es troba amb Luis Enrique, que l'any 2019 va perdre la seva filla Xana. "Quan li va passar la desgràcia vaig parlar amb ell, i ara que m'ha passat a mi em va dir que m'havia pensat molt perquè són situacions similars. Tant ell com jo coincidim que hem de mirar endavant, tenim molta gent al voltant que ens necessita", ha exposat.

D'on venim? Tal com havia explicat la mateixa Mariona a les seves xarxes socials abans de morir, patia càncer des de l'any 2015.

  • Aquesta situació va dur el seu pare a abandonar l'Stade de Reims el passat mes d'octubre, quan va viatjar a Barcelona per fer costat a la seva filla.
  • Mateixa circumstància que va viure el 2019, quan va deixar temporalment el Celta per traslladar-se des de Galícia i acompanyar-la en el tractament que rebia a l'Hospital Sant Joan de Déu.
Categoria: La Jungla