La Jungla
Risto Mejide, en una imatge d'arxiu
Foto: Risto Mejide, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Risto i la suposada nòvia nova: primeres imatges junts a París

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, en una imatge d'arxiu
Foto: Risto Mejide, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Risto Mejide podria haver refet la seva vida sentimental, després de la ruptura amb Laura Escanes el passat mes de setembre. La nova nòvia del publicista seria una jove valenciana de 26 anys.

Què sabem? La notícia de la suposada nova parella de Risto Mejide la va donar a mitjan febrer el tiktoker i comunicador de temes del cor Abel Planelles. Pocs dies després, hi torna amb les primeres imatges de la parella, enxampada passejant de la mà per París. Aquesta és la seqüència:

@abelplanelles 💥EXCLUSIVA💥 Primeras imagenes de Risto Mejide con su nueva pareja en Paris #viral #fyp #parati #foryou #greenscreen #greenscreenvideo ♬ Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53 - Bizarrap & Shakira

En detall: La suposada nova nòvia de Risto Mejide és farmacèutica i tatuadora, i hauria conegut el presentador fa entre dos i tres mesos. Les imatges de París són del 20 de gener, durant una escapada romàntica.

A més, fins ara la noia ha volgut mantenir un perfil baix i continuar en l'anonimat. Tot i això, se sap que Risto la segueix al seu compte d'Instagram i que també hauria començat a seguir el perfil de la mascota d'ella.

Un altre apunt: Mentre Risto passeja amb una desconeguda, primer pels carrers de València i ara per París, Laura Escanes ha parlat els últims dies del procés de separació i la custòdia de la seva filla Roma. La influencer ha admès que "no està sent fàcil", però que és feliç sabent que els dies que és amb el pare la nena està igualment contenta.

Per acabar: Cal recordar que fa pocs mesos Laura Fa i Lorena Vázquez ja van fer referència a la possible nova parella de Risto Mejide. Una informació que l'ex de Laura Escanes va negar de forma categòrica, i que va aprofitar per acusar les mamarazzis de fer "periodisme brossa" i de mentir.

Categoria: La Jungla