La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Jaime Astrain, nòvio de Lidia Torrent, renega de la paternitat: "La teva rutina canvia"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Jaime Astrain, el que va ser futbolista i actualment parella de la catalana Lidia Torrent, parla de com afronta la seva faceta com a pare.

Què sabem? A través de les seves xarxes socials, Astrain ha publicat un vídeo on reflexiona de com li ha canviat la vida des que és pare de la petita Elsa, fruit de la relació que fa anys manté amb Lidia Torrent. Un vídeo que Jaime Astrain ha gravat dins del seu cotxe i acaba enviant un missatge en els seus amics.

Què ha dit? Lluint unes ulleres de sol, amb el cotxe parat i aparcat en un carrer de Madrid i abrigat del fred amb un jersei de coll alt. D'aquesta guisa apareix Jaime Astrain en el vídeo que durant la tarda del dilluns 27 de febrer ha publicat en el seu compte d'Instagram. Un vídeo on el de Madrid parla de com li ha canviat la vida des que el passat mes d'octubre del 2022 va néixer la seva filla Elsa, nom posat en honor a la seva àvia Elsa Anka.

  • "Per molt que us ho diguin, fins que no sou pares no us n'adoneu, ni sentiu, que les vostres vides han canviat per complet".
  • "No dic que dormi molt menys, que això ja ho sabeu, sinó que tota la vostra rutina canvia i tot el que fèieu ho heu de deixar de fer".

En profunditat: Un vídeo on Astrain també parla de la vida social que portava abans de ser pare i que ara troba a faltar.

  • "L'aspecte social i veure amics és molt limitat. Des d'aquí aprofito per dir als meus amics que us continuo estimant i que tot continua bé, però que durant aquests mesos la cosa ha canviat una miqueta".
  • "Espero tornar-vos a veure ben aviat i us estimo", sentencia el model i exjugador de futbol.

Per acabar: Jaime Astrain no és el primer famós, i segurament tampoc serà l'últim, en parlar de la paternitat i del molt que li ha canviat la vida. Anteriorment famosos com la presentadora catalana Samanta Villar, la també presentadora Tania Llasera o el cantant Kiko Rivera també han parlat del dur que és ampliar família i tenir fills.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram