La Jungla
Shakira, a l'entrevista d'aquest dilluns a la televisió mexicana
Foto: Shakira, a l'entrevista d'aquest dilluns a la televisió mexicana | N+
Famosos

Shakira, contundent a la primera entrevista a la tele després de Piqué: les frases més fortes

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Shakira, a l'entrevista d'aquest dilluns a la televisió mexicana
Foto: Shakira, a l'entrevista d'aquest dilluns a la televisió mexicana | N+

Shakira ha estat entrevistada, per primera vegada des que va tallar amb Gerard Piqué, aquest dilluns a la nit a la televisió mexicana (de matinada a Catalunya). Una aparició que ha causat sensació, especialment pel que pogués dir del seu ex.

Què sabem? Finalment, Shakira no ha decebut gens ni mica. La cantant colombiana ha parlat sense embuts del pare dels seus fills, i ha confessat que el daltabaix dels últims mesos també ha tingut lliçons de vida importants. Per exemple, ara sap com estar bé amb ella mateixa. 

Què diu Shakira? Entre les frases més comentades de l'entrevista amb el periodista Enrique Acevedo, aquests són alguns dels titulars que ha deixat anar la Shakira:

  • "He aconseguit sentir que soc suficient, cosa que vaig pensar que mai podria passar".
  • "Sempre he estat dependent dels homes, he de confessar-ho. Però ara ja sento que jo soc suficient per mi mateixa".
  • "Hi ha coses a la vida que no surten com un voldria, hi ha somnis que es trenquen [...] La vida troba la manera de compensar-te, i amb mi ho ha fet amb els meus dos nens".
  • "Quan una dona ha d'enfrontar-se a la vida, en surt enfortida i havent après les pròpies debilitats i a expressar el dolor. El contrari és la depressió".
  • "Hi ha un lloc reservat a l'infern per aquelles dones que no donen suport a les altres"
  • "He sentit el suport dels fans, van ser clau perquè m'aixequés de terra. Estic llesta pel proper round, perquè la vida em digui què més hi ha".
  • "He descobert els veritables amics. Quan van mal dades descobreixes quin són els amics de debò".

En detall: L'artista ha aclarit també un dels assumptes que ha causat més rebombori des del llançament del tema amb Bizarrap. Es va arribar a dir que havia estat el seu fill gran qui li havia recomanat fer una cançó amb ell. Shakira ho explica així: "Els meus fills tenen una participació activa a la meva carrera. Sasha va tenir la idea del robot a Te felicito, y Milan la del foc verd. Em va dir, mami has de fer algo amb Bizarrap. És el déu argentí".

A més, l'autora de Barranquilla ha celebrat que ara té "més confiança" en ella mateixa. Un aprenentatge de la ruptura amb Piqué, sobre el qual també reflexiona: "No creiem en la nostra pròpia resiliència, i jo no vaig creure que podria ser forta. Em vaig creure fràgil. S'ha de tenir fe en un mateix".

Per acabar: Shakira també ha explicat perquè ha decidit fer encara més mediàtica la seva separació i convertir-la en música. Especialment després del tema amb Bizarrap. Cadascú té una manera diferent de refer-se de l'adversitat, i aquesta és la seva: "Sempre utilitzo les meves cançons com una catarsi, és millor que anar al psicòleg. S'ha de passar aquest tipus de moments per treure múscul emocional. Va ser un moment d'honestedat brutal".

Categoria: La Jungla