La Jungla
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Tot el que se sap de la Natalia, la suposada nòvia nova de Risto Mejide

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Risto Mejide, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Risto Mejide no ha confirmat encara la seva relació sentimental amb una jove valenciana, després d'haver estat enxampats d'escapada romàntica a París. Mentre el presentador manté el silenci, es filtren més dades de la seva suposada nòvia nova.

Què sabem? Tal com explica el tiktoker de temes del cor Abel Planelles sobre el vídeo de la parella passejant per París, la nova nòvia de Risto Mejide seria una jove de València de 26 anys que fa de farmacèutica i de tatuadora.

  • Fins ara la noia ha volgut mantenir un perfil baix i continuar en l'anonimat.
  • Tot i això, se sap que Risto la segueix a Instagram i que també hauria començat a seguir el perfil de la mascota d'ella.

En detall: Gràcies a aquestes noves pistes, se sap que la jove es diu Natalia. Tant el compte d'ella com el de la mascota han passat a mode privat, però algú ha tingut temps de capturar una fotografia abans i l'ha compartit a les xarxes socials. És aquesta:

Un altre apunt: A la promoció del següent Viajando con Chester, amb el cantant Jorge Drexler, Risto Mejide apareix per primera vegada confessant que no ho està passant bé per la ruptura amb Laura Escanes.

  • El publicista s'obre a l'audiència en resposta a unes declaracions del convidat, que assegura que ha viscut "un any molt dur" després de la seva separació.
  • "Jo estic en aquesta situació ara. No estic bé", expressa el barceloní.

Per acabar: Sobre la que seria la nova parella de Risto Mejide, fa pocs mesos ja en van parlar Laura Fa i Lorena Vázquez. En aquella ocasió, l'ex de Laura Escanes va acusar les mamarazzis de mentir i fer "periodisme brossa". Després de les imatges amb la Natalia a València i París, el presentador de Todo es mentira manté el silenci.

Categoria: La Jungla