La Jungla
Foto: | TV3
Ràdio

Manel Alías, com mai l'has escoltat, parla molt enamorat de la seva dona i dos fills

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

El periodista de guerra de TV3, Manel Alías, passa pel programa XL de Catalunya Ràdio i s'obre en canal parlant de la seva vida personal.

Què sabem? El periodista Manel Alías ha estat l'últim convidat del programa de ràdio XL. Alías, nascut a Berga, ha delectat als oients del programa parlant de la seva dona Gènia i dels dos fills que tenen. El periodista ha recordat el dia com es van conèixer amb la seva parella i ha parlat de la vida que porten a Catalunya.

Què ha dit? Manel Alías s'ha mostrat molt sincer i proper parlant de la seva vida personal, lluny de les càmeres i la guerra. El periodista, molt enamorat de la seva parella, ha explicat amb detalls com va ser el dia que ell i la Gènia es van conèixer a Moscou i tot el que va passar després fins avui dia.

  • "Em vaig enamorar d'ella en dos segons. Ens vam conèixer un dia que jo sortia del metro i un home va venir a demanar-me diners. En aquell moment recordo que només tenia o bitllets grans o monedes petites. De cop i volta una persona va apropar-se i va donar diners a l'home que me'n estava demanant. Era ella".
  • "Quan la vaig mirar em va regalar un somriure i es va aturar el món".
  • "Aquell mateix dia vam anar a fer un cafè i després vam anar a sopar. Van coincidir moltes coses en un mateix moment".

En profunditat: Manel Alías ha explicat que després de la trobada amb qui actualment és la seva parella no es van deixar de veure en cap moment.

  • "Des d'aquell dia ens vam veure cada dia, tot i que ella vivia a dues hores del centre de Moscou. Jo anava cada dia a veure-la ni que fossin cinc minuts".
  • "Recordo que quan em va tocar separar-me d'ella per primer cop se'm va fer molt dur, van ser com cinc dies. Però al mateix moment estava molt eufòric pensant en com seria la retrobada. Crec que he trobat l'amor per sempre".
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by XL (@xlcatradio)

Per acabar: Al seu pas per l'emissora Catalunya Ràdio, Manel Alías ha confessat que creu que la seva parella està "molt contenta" amb ell. Tots dos tenen un preciós nen en comú, que es diu Pau i té tres anys. Quan Manel Alías va conèixer a la seva parella ella tenia un fill, fruit d'una altra relació. El nen ara té 13 anys i està estudiant segon d'ESO. "Estem molt bé vivint a Catalunya", ha sentenciat.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio TV3