La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Kiko Matamoros i la seva nòvia celebren 4 anys junts: foto amb un sostenidor impossible

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El col·laborador de Sálvame i la seva jove nòvia de 26 anys estan d'enhorabona. I és que avui 1 de març és una data molt especial per tots dos.

Què sabem? Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, estan molt enamorats i feliços. Un amor que encara que sembli mentida ja fa quatre anys que dura. Una data molt especial que tots dos han compartit amb els seus seguidors a les xarxes socials. El col·laborador de Sálvame ha publicat una imatge de tots dos on ella apareix amb un sostenidor molt arriscat, impossible de portar.

Què ha dit? "Avui fa quatre anys que vas arribar a la meva vida per canviar-la. Gràcies per tot i per sempre. T'estimo". Aquestes són les paraules que Matamoros escriu en el seu compte d'Instagram. Unes paraules que remata amb l'emoticona d'un cor vermell i una imatge dels dos junts. Ell llueix una camisa de color blanc oberta per la zona del pit i ella arrisca molt amb un sostenidor negre, amb moltes obertures i difícil de lluir. La imatge és aquesta:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiko Matamoros - OFICIAL (@kiko_matamoros)

Les reaccions: Els seguidors de Kiko Matamoros a Instagram no han tardat a comentar la publicació. Alguns dels missatges que li han fet arribar són: "Guapos", "Moltes felicitats", "Enhorabona", "Semblen l'avi i la seva neta", "La teva xicota sempre va amb poca roba" o "Sembles el seu avi".

Per acabar: Kiko Matamoros no ha estat l'únic en celebrar aquest dia tan especial. La seva nòvia també ho ha fet, a través d'Instagram, on ha publicat un vídeo resumint alguns dels millors moments que ha viscut amb Matamoros durant aquest últim any. Una publicació que remata amb un llarg text. Entre altres coses diu: "Si vull casar-me amb tu". I és que la parella, que es porten molts anys de diferència, el pròxim 2 de juny es casarà a Madrid en una cerimònia que segur desperta l'atenció de molts curiosos. 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Instagram