La Jungla
Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca' | TV3
Televisió

'Zona Franca' s'ensorra sense Joel Díaz: mínim històric amb Danae Boronat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca' | TV3

Zona Franca toca fons. La reestrena del late night show de TV3 no enganxa l'audiència, i aquest dimecres ha registrat el seu mínim històric, només tres dies després que Danae Boronat n'hagi agafat les regnes.

Què sabem? Amb un 1,7% de share i 20.000 espectadors, Zona Franca ha fet aquest dimecres la pitjor dada d'audiència des de la seva estrena amb Joel Díaz el passat mes d'octubre. Unes xifres molt dolentes després de la discreta tornada de dilluns amb la nova presentadora. Malgrat l'aparent interès generat a les xarxes socials, va aconseguir només un 6,1% de quota de pantalla. L'endemà, Boronat va pujar mig punt.

  • Fins ara, la pitjor dada d'audiència del Zona Franca era la del 14 de desembre amb un baixíssim 2,8%.

En detall: Aquest dimecres a la nit, Danae Boronat ha estat frec a frec amb El Circ de Frank Blanco. Amb l'entrevista a la cantant Roser i el seu mal tràngol amb Raffaella Carrà, 8tv ha fet 13.000 espectadors —7.000 menys que Zona Franca— i un 0,7% —un punt menys—.

A més, el global del dia a TV3 aquest dimecres ha estat d'un 13,6%, líder del dia 1,3 punts per sobre d'Antena 3. Zona Franca aporta només 0,7 punts a la xifra total de la jornada.

D'on venim? Boronat va voler donar una imatge de dona empoderada dilluns a la reestrenac. No va obviar les dificultats que ha tingut TV3 per trobar una nova presentadora, i va fer broma amb l'evidència que ella no era ni de lluny la primera opció.

Per acabar: Abans de la renúncia de Joel Díaz a finals de gener, l'audiència mitjana de Zona Franca aquell mes va ser del 9%. Sense l'humorista, la direcció va cobrir el buit amb el Més 324 de Xavier Graset, que durant el mes de febrer ha fet xifres al voltant del 5%. Després de setmanes de cerca infructuosa per trobar un nou presentador, TV3 va estar a punt de tirar la tovallola i cancel·lar el programa de forma definitiva. Una vegada més, aquesta possibilitat ja no sembla tan improbable.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió