La Jungla
Foto: | Movistar+
Televisió

Silvia Alonso, nòvia de Broncano, parla del sexe amb el presentador: "Em menja el..."

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Movistar+

Durant la nit del dimecres 1 de març, David Broncano va entrevistar a la seva parella, Silvia Alonso, en el programa La Resistencia.

Què sabem? La parella de David Broncano ha estat l'última convidada a passar pel programa La Resistencia que s'emet de dilluns a dijous a Movistar+. L'actriu nascuda a Salamanca va visitar l'espai per promocionar la pel·lícula de Netflix, Eres tú, i aprofitant el seu pas pel programa va respondre a les preguntes que Broncano sempre fa als seus convidats, sobre sexe i diners.

Què ha dit? Silvia Alonso ha pujat la temperatura amb les confessions que ha fet al seu pas per La Resistencia. Només entrar a plató, que ho va fer penjada d'una tirolina, va confessar que David Broncano, tot sovint, li "menja el cony". Abans d'acabar l'entrevista va respondre a les preguntes de sexe i va parlar de la forta connexió que té amb la seva parella. "Aquesta setmana no n'hem practicat gaire, tot i que ahir a la nit es va compensar", va dir Alonso. Unes paraules amb les quals el públic es va posar a xisclar de l'emoció. Sobre la quantitat de vegades que ha practicat sexe durant l'últim mes amb David Broncano, l'actriu va dir: "Unes 85". El vídeo del moment és aquest:

A més: Preguntada sobre els diners que té en el banc, l'actriu va confessar que no en té tants com la seva parella, però que tampoc es pot queixar. "Podria assumir l'entrada d'un pis, si no fos perquè ara mateix estic a l'atur", va dir. Parlant de l'economia de Broncano va assegurar: "No en tinc tants com tu perquè clar, jo ara sé coses...".

Per acabar: David Broncano i Silvia Alonso es van conèixer el juny del 2021 en el programa La Resistencia. Va ser quan ella va anar a l'espai com a convidada per presentar la pel·lícula Solo una vez. Una entrevista que va estar marcada per la forta química entre els dos i va servir perquè s'enamoressin profundament. Tot i que en aquell moment l'actriu tenia parella. No va ser fins al cap d'uns mesos quan Alonso va deixar-ho amb la seva parella per centrar-se amb el presentador.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió