La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Gerard Piqué temptat per una empresa que fomenta les infidelitats: oferta de molts zeros

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El que va ser jugador del Barça està en boca de tothom per l'oferta que ha rebut en les últimes hores.

Què sabem? Gerard Piqué va ser infidel a Shakira amb la jove Clara Chía, de Barcelona, que ara és la seva parella i treballa a la seva empresa Kosmos. Una infidelitat que podria convertir-se en la nova font d'ingressos de Gerard Piqué, a jutjar per la oferta que ha rebut. 

Què ha passat? Una coneguda empresa de caràcter internacional que fomenta les relacions extramatrimonials s'ha posat en contacte amb Gerard Pique per fer-li una cridanera oferta econòmica. Parlem de l'empresa Ashley Madison, amb seu al Canadà, que es va fundar l'any 2001. Una empresa que ha contactat a Piqué per oferir-se patrocinar el FC Andorra durant les properes tres temporades, 

En detall: L'empresa d'infidelitats proposa a Gerard Piqué un milió d'euros per temporada, a canvi que l'Andorra llueixi a la seva equipació publicitat de l'empresa. Una oferta que l'empresa Ashley Madison ha fet oficial a través del seu compte de Twitter, on ha compartit amb tota mena de detalls les bases del contracte firmat per Paul Keable, director d'estratègia. Parlem d'això:

A més: Ashley Madison no només ofereix un milió d'euros per temporada a Gerard Piqué perquè l'Andorra llueixi publicitat de l'empresa, sinó que també ofereix 50.000 euros a cada jugador de l'equip que confessi que no té una relació monògama amb la seva parella. En cas que els jugadors admetin que han conegut a la seva parella a través de l'aplicació d'Ashley Madison, l'oferta ascendeix a 150.000 euros.

Per últim: Una oferta d'Ashley Madison a Gerard Piqué que només és vàlida fins el pròxim 15 de març. Per tant, el que va ser jugador del Barça, en cas d'estar interessat, ha d'espavilar-se en prendre una decisió. Sembla que Shakira no és l'única que podria facturar amb la seva sonada ruptura. Piqué també podria fer-ho i a molt bon preu. Acceptarà?

Categoria: La Jungla