La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Foto mai vista de Clara Chía, abans de ser nòvia de Gerard Piqué i posar-se llavis

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des que es va convertir amb la nòvia de Gerard Piqué, la jove catalana de 24 anys s'ha convertit en el centre d'atenció.

Què sabem? Clara Chía és molt gelosa de la seva vida privada, mai respon a les preguntes dels mitjans de comunicació, té les seves xarxes socials privades i procura mantenir-se sempre al marge de totes les polèmiques que afecten Piqué i Shakira. Polèmiques que d'aquí poc podrien calmar-se perquè la cantant, si tot va com ella té previst, podria fer les maletes i mudar-se a Miami amb els seus fills el pròxim 1 d'abril.

Què ha passat? Des que és nòvia de Gerard Piqué, Clara Chía compte amb un gran nombre de seguidors que estan pendents de tot el que fa o deixa de fer. Seguidors que han obert comptes a les xarxes socials per penjar fotos i vídeos de la parella, celebrant que estiguin tan enamorats. I precisament un d'aquests comptes a les xarxes és el que durant les últimes hores ha publicat una foto mai vista de Clara Chía.

En profunditat: Una imatge de l'any 2020, en plena pandèmia del coronaviurus, quan Clara Chía encara no era nòvia de Gerard Piqué. Una foto on la jove catalana apareix amb unes grans ulleres, i el cabell recollit amb una trena, mentre somriu i segueix a distància una classe virtual dels estudis que va cursar en organització d'esdeveniments. Una fotografia de quan Chía encara no s'havia, suposadament, retocat els llavis. Una intervenció que s'hauria fet en els últims mesos i li hauria pagat Gerard Piqué, segons el paparazzi català Jordi Martín. La foto de Clara Chía d'estar per casa és aquesta:

Per acabar: En les últimes hores, a banda de la foto que s'ha publicat d'ella, Clara Chía també ha estat notícia per visitar la casa on viuen els seus sogres, enganxada a la casa on viu Shakira. Una visita als seus sogres on Clara Chía, acompanyada de Piqué, a punt ha estat de veure's les cares amb la cantant colombiana.

Categoria: La Jungla