La Jungla
Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Ana Boyer, apartada: el gest més comentat després de la mort de la seva germana Laura

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Deu dies després, la mort de Laura Boyer continua portant cua. És de sobra coneguda la mala relació que mantenia amb la seva madrastra, Isabel Preysler. I també se sap que el contacte amb la seva germana Ana Boyer era nul. Una circumstància que la família ha evidenciat encara més aquest cap de setmana.

Què sabem? Els familiars més propers han publicat, aquest cap de setmana, una esquela al diari ABC: "Els seus fills, Gonzalo, Hugo, Amós i Antonio; el seu germà, Miguel Boyer Arnedo; Luis Imedio Serrano, Antonio González Armas, amb els seus cosins, tiets i resta de la família". Ni rastre de la seva germana Ana, exclosa del record públic a Laura Boyer.

D'on venim? Filla de Miguel Boyer i Elena Arnedo, Laura Boyer va morir a Madrid el 23 de febrer, als 57 anys, com a conseqüència d'un càncer. Va mantenir sempre una enemistat amb Isabel Preysler. L'acusava d'haver trencat el matrimoni dels seus pares. Tampoc no tenia gairebé cap contacte amb la seva germana Ana, filla de l'exministre i la socialité.

A més, abans de morir, Laura Boyer va concedir una entrevista pòstuma publicada a la revista Semana dimecres passat. Apuntava contra Isabel Preysler, però també contra Ana Boyer.

  • A l'entrevista, la Laura lamentava la situació amb la mort del pare l'any 2014. Especialment per l'herència, que va enfrontar-la també a l'Ana: "Hi vaig renunciar, només em demanaven diners", afirmava la desapareguda filla de Miguel Boyer.

Per acabar: Sobre Isabel Preysler, Laura Boyer a la mateixa entrevista deia:

  • "Isabel va allunyar el meu pare de nosaltres".
  • "He tingut relació amb la Isabel, però amb moltíssima hipocresia".
  • "És una persona hiperpossessiva".
  • "Al principi, Isabel Preysler era la meva enemiga. Quan va morir el pare vaig passar a odiar-la".
Categoria: La Jungla
Etiqueta: Obituari