La Jungla
Aitana, a la boda de Lele Pons
Foto: Aitana, a la boda de Lele Pons | Instagram
Famosos

Aitana i Yatra fan callar els rumors de crisi a la boda de Lele Pons

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Aitana, a la boda de Lele Pons
Foto: Aitana, a la boda de Lele Pons | Instagram

Aitana Ocaña i Sebastián Yatra s'han retrobat aquest cap de setmana a Miami, pocs dies després que sorgissin els primers comentaris sobre una possible crisi per les fotografies virals del colombià i Zaira Nara. Al casament de Lele Pons i Guaynaa a Miami, la parella ha donat per tancats els rumors.

Què sabem? Malgrat que no han publicat fotografies dels dos, les imatges que han penjat per separat evidencien que hi van anar junts. La triunfita és amiga de la núvia des que el 2018 fessin un remix de Teléfono, i la seva bona relació s'ha enfortit des que surt amb Sebastián Yatra, íntim de Lele Pons. De fet, ha estat un dels padrins de boda.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sebastian Yatra (@sebastianyatra)

En detall: Entre tants convidats que gravaven amb els mòbils, s'han filtrat algunes imatges d'Aitana i Yatra a la boda. Com l'instant que ell duia la núvia a l'altar mentre parlava amb la catalana —alguns ja han fet referència a les mirades còmplices entre ells durant la cerimònia—, o els vídeos de la festa posterior.

  • També l'instant que Ocaña es va apropar a Sebastián pensant que volia fer-se una foto amb ella, i va acabar en un directe d'Instagram.

A més, Aitana ha acaparat totes les mirades pel vestit espectacular triat per la boda. Disseny negre de Saint Lorent, amb un escot fins a l'abdomen i una gran agulla floral, bossa platejada de Jimmy Choo i arracades Bvlgari.

Per acabar: El casament de Lele Pons i Gauynaa ha estat un dels temes més comentats del cap de setmana a les xarxes socials. A la festa hi van anar superfamosos de la talla de Becky G, Natalia Jiménez de La Quinta Estación o Paris Hilton. També hi havia Chayanne, tiet de la núvia.

Categoria: La Jungla