La Jungla
Foto: | Xarxes
Televisió

Gerard Piqué i Clara Chía: plans de casar-se i crida l'atenció el detall que ella té amb ell

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Xarxes

Clara Chía i Gerard Piqué generen molt interès i tot el que fan o deixen de fer es converteix en notícia. La conversa que la parella ha tingut recentment en un restaurant de la zona alta de Barcelona no podia ser menys.

Què sabem? El programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, ha esbombat tots els detalls de la conversa, molt íntima, que Piqué i Clara Chía han mantingut en un restaurant de Barcelona. Una conversa on tots dos han parlat del seu futur com a parella i que segur el seu contingut no agrada gens a Shakira.

Què ha passat? La periodista Mónica Vergara ha visitat el programa Fiesta, presentat per Emma García, per compartir amb l'audiència l'última notícia relacionada amb Piqué i Clara Chía. El cas és que la parella ha estat vista en un restaurant de la zona alta de Barcelona, menjant i dedicant-se mostres d'afecte de manera constant. Una cita en un restaurant que crida l'atenció pel contingut de la conversa que han tingut. I és que segons ha pogut saber Mónica Vergara, la parella ja estaria pensant amb el seu casament.

Què ha dit? Segons han informat en el programa Fiesta, Clara Chía hauria dit a Piqué que el seu casament vol que sigui "un enllaç molt íntim, privat, només amb família i amics propers i que no se'n faci cap notícia".

A més: Una trobada entre Piqué i Clara Chía en un restaurant, que també ha cridat molt l'atenció pel detall que ella ha tingut amb ell. I és que segons Mónica Vergara, quan Gerard Piqué es va demanar un cafè i els cambrers li van portar, va ser Clara Chía la que li va posar el sucre a dins, li va remenar i li va entregar a la seva parella perquè se'l begués. "Això ens indica com està la relació. En tot moment tenen mirades de complicitat i es destil·la molt amor i afecte", va dir Vergara.

Per acabar: Una conversa entre Gerard Piqué i Clara Chía parlant d'un possible casament que segur no farà gens de gràcia a la cantant Shakira, que pròximament podria marxar definitivament a Miami amb els seus dos fills, Milan i Sasha. Així ho han confirmat recentment les Mamarazzi, dient que la cantant podria instal·lar-se als Estats Units el pròxim 1 d'abril.

Categoria: La Jungla