La Jungla
Rosa, la mare del difunt cantant català Àlex Casademunt
Foto: Rosa, la mare del difunt cantant català Àlex Casademunt | Telecinco
Televisió

Rosa, mare d'Àlex Casademunt, cabrejada amb els concursants d''OT' pel que fan al seu fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosa, la mare del difunt cantant català Àlex Casademunt
Foto: Rosa, la mare del difunt cantant català Àlex Casademunt | Telecinco

La mare d'Àlex Casademunt ha parlat pel programa Fiesta, dels caps de setmana de Telecinco, i les seves paraules no han deixat a ningú indiferent.

Què sabem? Rosa, la mare del difunt cantant català Àlex Casademunt, està molt cabrejada. Un malestar del qual ha fet gala en les últimes hores, durant la tarda del dissabte 4 de març, en el programa dels caps de setmana de Telecinco presentat per la basca Emma García.

Què ha passat?  El grup de música Fórmula Abierta, anteriorment format per Geno Machado, Verónica Romero, Javián i Àlex Casademunt, està preparant la seva tornada. Un retorn al món de la música marcat pels canvis. I és que Javián deixa de formar part de grup i el seu lloc l'ocupa Enrique Anaut, que també va participar a Operación Triunfo, concretament a la segona edició. Un grup de música inicialment format per quatre cantants, i ara tres, que no agrada gens a la mare d'Àlex Casademunt. Tant és així que Rosa no ha dubtat a mostrar el seu gran cabreig amb unes dures paraules que segur que porten cua.

Què ha dit? Verónica Romero va visitar el programa Fiesta, de Telecinco, el passat 4 de març, per parlar d'Àlex Casademunt i del retorn al món de la música del grup Fórmula Abierta. El programa de Telecinco va preparar un vídeo per a la cantant, que va mostrar en directe, parlant del grup de música i del seu retorn. El final del vídeo, però, incloia una gran sorpresa: unes declaracions de la mare d'Àlex carregant contra el grup. Rosa, molt enfadada, deia això:

  • "No tinc gens de ganes de la tornada de Fórmula Abierta. Però gens ni mica. No vull coincidir amb ningú d'ells. No m'agrada res del que han fet ni del que han dit. No m'agraden gens i no tinc ganes de res".

Per acabar: Unes paraules que Verónica Romero, a plató, no s'esperava escoltar. La cantant, amb cara d'impacte, va intentar sortir de la situació com va poder. "Crec que és un tema molt delicat i Rosa sap que té tot el meu afecte, respecte i amistat". La concursant de la primera edició d'OT també va dir: "Parlar d'aquest tema em costa perquè tots sentim el seu dolor i la seva pèrdua. Fórmula Abierta està fet des de l'amor i representa al nostre estimat company".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Telecinco