La Jungla
Foto: | RTVE
Televisió

Jordi Basté parla de Gerard Piqué i esbomba un desconegut hàbit de Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | RTVE

El periodista i presentador de ràdio, de l'emissora RAC1, visita el programa de Marc Giró, Late Xou, que s'emet els diumenges a la nit a Televisió Espanyola.

Què sabem? Jordi Basté ha estat un dels últims convidats en el programa presentat per Marc Giró. El de RAC1 ha parlat de totes les manies que té i dels seus horaris estrictes entre setmana. També ha confessat que li agraden molt les camises blanques, que no se sap fer nusos a les corbates i que si ha d'escollir entre Gerard Piqué i Shakira es queda amb Piqué.

Què ha dit? Marc Giró ha preguntat a Jord Basté si ell és més de Shakira o de Piqué. Una pregunta que Giró sol fer a quasi tots els entrevistats que van al seu programa. I és que el tema dona molt de si i des de fa molts mesos la que va ser parella no para d'ocupar notícies i titulars.

  • "Jo a qui aprecio és a Gerard Piqué perquè és el meu amic".

A més: Parlant de Piqué i Shakira, Jordi Basté ha dit que mai ha ballat cap cançó de la colombiana, ni tampoc cap de les últimes cançons que ha tret al mercat en aquests últims mesos, en contra del que va ser la seva parella i pare dels seus fills. Jordi Basté també ha recordat les poques vegades que en el passat es va reunir amb Piqué i Shakira per dinar a diversos restaurants de la capital catalana. I parlant de les trobades que va tenir amb la que va ser parella, Basté ha esbombat un hàbit de la cantant catalana, que fa sempre després de dinar.

  • "És una cosa de la qual vaig adonar-me'n jo sol. Ella és una professional i sempre que acaba de dinar va al bany per pentinar-se i retocar-se. Sap que és el centre d'atenció i que des d'on seu fins a la porta del restaurant tothom li demanarà fotos".

Per acabar: Una confessió de Jordi Basté, parlant sobre Shakira, que es coneix al mateix temps que s'ha sabut que Piqué i Clara Chía estarien molt il·lusionats amb un possible i futur casament. Així ho ha donat a coneixer aquest cap de setmana el programa Fiesta de Telecinco, després que un periodista coincidís amb la parella en un restaurant de Barcelona i pogués escoltar la conversa entre ells, parlant precisament del dia del seu casament i de com se l'imaginen.

Categoria: La Jungla