La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

El desig sexual que a Laura Fa li agradaria fer realitat, però el seu marit Dani no vol

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista catalana Laura Fa ha visitat el programa Late Xou, presentat per Marc Giró, per parlar del seu últim llibre Els pecats de la xona: i tot allò que la Moreneta ens perdona. Un llibre que ha escrit amb l'estilista i bona amiga seva, Marta Pontnou.

Què sabem? Laura Fa i Marta Pontnou han passat durant la nit del diumenge 5 de març pel programa Late Xou de Marc Giró. Ho han fet per parlar del llibre que acaben de treure al mercat, i que segur es convertirà en èxit de vendes. Tot i que del llibre no és de l'únic que Laura Fa ha parlat. La periodista que col·labora a Sálvame ha pujat molt la temperatura parlant del desig sexual que li agradaria fer realitat, però que de moment no ha pogut dur a terme.

Què ha dit? En un moment de l'entrevista, Laura Fa ha confessat que hi ha un capítol que va escriure pel llibre, parlant de sexe, que finalment no s'ha inclòs. Un capítol on tot el que es tracta és "molt fort i explícit". Un capítol de sexe no publicat que ha portat a Laura Fa a confessar quin és el seu desig sexual.

  • "Vull fer un trio. Si hi ha algú que vulgui fer un trio, per favor, que ho digui".
  • "No hi ha manera de poder-ne fer un. El meu marit no vol i no trobo gent".
  • "No calen dos homes. Pot ser amb una altra dona i un home".

En profunditat: Unes paraules de Laura Fa sobre la seva vida íntima que han servit a Marc Giró per confessar un secret, també relacionat amb el sexe. L'ara presentador de Televisió Espanyola ha dit que ell, quan tenia 18 anys, també volia fer un trio. De manera que un dia que va anar de festa i es va marcar per objectiu no tornar a casa sense haver-ne fet cap. "És una cosa que s'ha de resoldre immediatament, com el tema de la virginitat. D'aquella nit no va passar i vaig tornar a casa a les quatre amb el trio fet", ha confessat el també presentador de ràdio a l'emissora RAC1.

Per acabar: Laura Fa i Marta Pontnou han visitat el programa de Marc Giró el mateix dia que ho ha fet Jordi Basté. El periodista i presentador de ràdio ha parlat de totes les manies que té, i s'ha mullat amb el tema del moment: la ruptura entre Piqué i Shakira. Jordi Basté ha dit que Gerard Piqué és un gran amic seu i que està de la seva part.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: RTVE