La Jungla
Edurne a 'El Hormiguero'
Foto: Edurne a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Edurne relata la seva nova vida com a mare entre Madrid i el Regne Unit

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Edurne a 'El Hormiguero'
Foto: Edurne a 'El Hormiguero' | Antena 3

Edurne ha visitat El Hormiguero per presentar el seu nou single ‘Fresas y Champán’, que serà part del seu pròxim disc. Tot i això, Motos s’ha interessat molt per la vida actual de la cantant i ella ha explicat detalls.

Context: La cantant és parella del futbolista espanyol David De Gea, amb qui manté una relació sentimental des de l’any 2010. La parella va tenir la seva primera filla, Yanay, fa només dos anys.

Al detall: Edurne ha expressat les seves sensacions sent mare vivint entre Espanya i el Regne Unit, on juga actualment la seva parella.

  • Edurne ha explicat que viu amb la seva filla a Espanya, però constantment viatja per visitar a De Gea, el pare de Yanay.
  • La cantant ha definit com a “caos” haver de viatjar habitualment i haver de transportar els objectes personals d’un costat a un altre.
  • La solució va ser tenir objectes a Madrid i a Manchester, per no haver de portar-les d’un costat a un altre.
  • Tot i la comoditat, Edurne ha confessat que té dos nous problemes: “No tinc coses repetides, i sempre passa que quan necessito una cosa està a l’altre lloc”. A més, l’artista ha afegit que amb la seva filla li succeeix una cosa semblant: “No li puc deixar la roba allà, perquè quan tornem ja no li serveix perquè creix molt ràpidament”.

A més: L’artista, que va representar Espanya a Eurovisió l’any 2015, ha aconsellat a Blanca Paloma, guanyadora del Benidorm Fest 2023 i representant al festival.

  • El consell d’Edurne és que faci el que vulgui fer, que defengui la cançó i que s’oblidi de la resta, perquè “la gent criticarà tot”.
  • Tot i això, la cantant ha aclarit que no vol generalitzar i que no tot al voltant d’Eurovisió és dolent: “Hi ha gent meravellosa que ho viu de manera sana i gaudint de l’esdeveniment”.