La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Cristina Pedroche no porta bé l'embaràs: està angoixada i pateix ansietat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La col·laboradora i presentadora del grup Atresmedia, Cristina Pedroche, està embarassada per primer cop del seu marit, el xef David Muñoz.

Què sabem? De mica en mica Cristina Pedroche va compartint més coses del seu embaràs a les xarxes socials. Si fa uns dies publicava una extensa i sentida carta, per parlar de com es trobava i desvetllar el sexe del bebè que espera, una nena, durant el matí del dimarts 7 de març ha confessat que l'embaràs se li està fent un món i que està molt angoixada.

Què ha dit? Cristina Pedroche ha publicat un vídeo en les seves històries d'Instagram per compartir amb els seus seguidors l'última hora del seu embaràs. Una última hora que implica preocupar-se per tenir a punt l'habitació de la seva filla, quan encara falten alguns mesos perquè neixi. Una habitació que Cristina Pedroche ja voldria tenir preparada i muntada, amb tota mena de detalls. Per aquest motiu, com que encara no té res de res, només una habitació buida, la del programa Zapeando confessa estar molt "angoixada". En paraules textuals seves:

  • "Avui m'he despertat angoixada i amb presses de començar a preparar l'habitació del bebè".
  • "Pensava que no hi havia pressa, però avui, abans d'anar a treballar tinc molta ansietat perquè vull tenir el canviador i els mobles i alguna cosa bufona".
  • "M'ha entrat ansietat".

Per acabar: L'embaràs de Cristina Pedroche es va fer públic a finals de desembre, pocs dies abans que ella presentés les Campanades a Antena 3. Una notícia que va publicar en portada de la revista Lecturas i que no va fer gens de gràcia a Pedroche, perquè hi havia molta gent de la seva família que encara no sabia que ella i David Muñoz estaven esperant un bebè. Un nadó, una nena per ser concrets, que naixerà pels volts de l'estiu. El nom encara és una incògnita. El desvetllarà Cristina Pedroche per Instagram quan s'apropi el dia de donar a llum?

Categoria: La Jungla