La Jungla
Toni Cruanyes i la família, d'esquiada
Foto: Toni Cruanyes i la família, d'esquiada | Instagram
Famosos

Toni Cruanyes, banyador i esquiada: imatges del cap de setmana a Catalunya Nord

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Toni Cruanyes i la família, d'esquiada
Foto: Toni Cruanyes i la família, d'esquiada | Instagram

Toni Cruanyes ha gaudit d'un cap de setmana de desconnexió amb la família i els amics a la Catalunya Nord. Una escapada al Pirineu de la qual aquest dimecres ha compartit totes les fotografies a Instagram.

Què sabem? Cruanyes i el seu cercle íntim han gaudit de la neu aquests dies a l'estació d'esquí de Font-Romeu, a l'Alta Cerdanya. L'esquiada ha quedat immortalitzada al compte d'Instagram del presentador del Telenotícies, amb jaqueta vermella, pantaló negre, guants blaus i ulleres de sol. També al telecadira, acompanyat de la família.

A més, el cap de setmana familiar a la muntanya també ha tingut estones de descans. Ho demostra la visita als banys termals de Dorres, que aquests dies registra temperatures mínimes sota zero. Però el fred sembla no haver impediment, i Cruanyes s'ha calçat el banyador i ha anat a l'aigua, amb les vistes dels cims del Pirineu nevats al fons. Aquestes són les fotografies, al perfil del periodista:

En detall: A les fotos de l'escapada a la Catalunya Nord no s'hi pot veure els dos fills del presentador, però sí el seu marit, el diputat d'ERC Eugeni Villalbí. Apareix a la tercera imatge, dinant en un restaurant (d'esquenes, a l'esquerra de tot).

Reaccions: Les fotografies de Toni Cruanyes i la família a la neu desenes de comentaris a Instagram. Entre ells, el de la periodista Rosa Talamàs, corresponsal de TV3 als Pirineus, que ha respost amb un "has estat per les meves terres" i una broma sobre les botes: "Tenen més anys que tu".

Per acabar: Després d'un cap de setmana fora, Toni Cruanyes era aquest dilluns al peu del canó al Telenotícies vespre de TV3. Líder, com és habitual, amb un 24,8% i 588.000 espectadors. A molta distància, els informatius d'Antena 3 (13,3%), Telecinco (6,8%) i TVE (6,4%).

Categoria: La Jungla